علی اکبر قارزی مدیر جهاد کشاورزی جوین گفت: بچه ماهیهای رهاشده از گونههای گرمابی کپور و آمور و سردابی قزل آلا هستند که در استخرهای دومنظوره جوین با هدف افزایش سرانه مصرف غذای سالم رهاسازی شده است.
او افزود: وجود منابع آبی مستعد آبزی پروری شامل چاه نیمهها و چاههای کشاورزی، سودآوری مناسب فعالیتهای پرورش ماهی و تاثیرات پساب خروجی استخرها بر افزایش راندمان محصولات کشاورزی و دامی از عوامل توسعه فعالیتهای شیلاتی در این شهرستان است.
مدیر جهاد کشاورزی جوین ادامه داد: شهرستان جوین به عنوان قطب تولید محصولات راهبردی ظرفیت خوبی برای ترویج پرورش ماهی دارد که با برگزاری کارگاههای آموزشی و فضای مجازی میتوان دانش کشاورزان و متقاضیان را در این زمینه ترویج و ارتقا داد.