فرزاد حیدری با بیان اینکه منبع اصلی آب در اصفهان، آب شیرین ناشی از ذوب برف و باران است گفت: انتقال آب اگر با هدف تغذیه آبخوانها باشد، احتمال دارد فقط از فرونشست زمین جلوگیری کند، اما زمانی که آبخوانهای دارای آب شیرین با آب شور تغذیه شوند، مرگ آنها رقم میخورد و در نهایت آب چاههای زیرزمینی شور میشود.
او یادآور شد: انتقال آب از خلیج فارس و دریای ممکن است در دراز مدت جوابگو باشد، اما سایر حوزهها مانند کشاورزی را به دست نابودی میسپاریم، زیرا منابع آب شیرین را از دست میدهیم.
عضو هیئتعلمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان با بیان اینکه انتقال هر مترمکعب آب از خلیج فارس به فلات مرکزی هزینه هنگفتی دارد، افزود: به دلیل اختلاف ارتفاع مسیر، آب به طور متوسط باید به ۲۰۰ متر بالاتر انتقال یابد که این موضوع نیازمند پمپاژ و مستلزم صرف هزینه زیاد است.
حیدری با اشاره به اینکه در استان اصفهان سالیانه حدود ۳۴۰ روز آفتابی داریم، پیشنهاد کرد: بخشی از هزینه انتقال آب از خلیج فارس به فلات مرکزی در شرق اصفهان هزینه شود و به جای کشاورزی تولید برق صورت گیرد.