سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تایید اولین درمان ساخته‌شده از مدفوع انسان از سوی سازمان غذا و داروی ایالت متحده

 اخیراً FDA درمان ربیوتا را که حاوی باکتری‌های روده است، برای پیشگیری از نوعی عفونت خطرناک باکتریایی تأیید کرده است.

سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) چهارشنبه ۳۰ نوامبر اعلام کرد که برای اولین‌بار درمانی را تأیید کرده است که با استفاده از مدفوع انسانی اهداشده ساخته شده است.

 به نقل از زومیت، این درمان ربیوتا (Rebyota) نام دارد و حاوی باکتری‌های روده است که از مدفوع انسان‌های اهداکننده سالم جمع‌آوری و برای پیشگیری از نوعی عفونت باکتریایی مرگ‌بار تأیید شده است. پزشکان با قراردادن این درمان مایع درون راست‌روده بیمار به‌کمک یک لوله، می‌توانند به بازگردان تعادل میکروبیوم روده‌ی بیمار، یعنی جامعه‌ای از میکروب‌ها که درون مجرای گوارشی تحتانی زندگی می‌کنند، کمک کنند.

ربیوتا برای استفاده در افراد ۱۸ ساله و بزرگ‌تری تأیید شده است که اخیراً به‌علت عفونت‌های مکرر ناشی از باکتری کلستریدیوم دیفیسل (C. diff) تحت درمان قرار گرفته‌اند. اگر میکروبیوم طبیعی درنتیجه‌ی مواردی مانند مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها دچار اختلال شود، کلستریدیوم دیفیسل می‌تواند به‌سرعت روده را اشغال کند. افراد ۶۵ ساله و مسن‌تر و افراد دچار ضعف سیستم ایمنی و افراد اخیراً بستری‌شده در بیمارستان با بیشترین خطر ابتلا به عفونت روبه‌رو هستند.

 وقتی کلستریدیوم دیفیسل درون روده تکثیر می‌شود، توکسین‌هایی را آزاد می‌کند که موجب اسهال، درد شکمی، تب و التهاب روده بزرگ (کولیت) می‌شود. گاهی اوقات، این عفونت‌ها می‌توانند به نارسایی عضو و حتی مرگ منجر شوند.

برچسب ها: کمبود دارو ، دارو یار
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۶:۳۳ ۱۵ آذر ۱۴۰۱
باکتری های روده هستند و اصلا ربطی به مدفوع نداره مدفوع مواد اضافی غذاهاست