سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نیروی انسانی، بزرگترین ظرفیت کرمان

مدیرکل ورزش کرمان، بزرگترین ظرفیت این استان از گذشته تا به امروز را نیروی انسانی آن دانست و گفت: این ظرفیت همیشه در بخش‌های مختلف پیشگام بوده است.

میثم پاریزی در نشست علمی- پژوهشی بررسی آسیب‌های اجتماعی استان کرمان که با حضور نیک بخش، رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های راهبردی وزارت ورزش و جوانان و معاونین این مرکز در محل سالن اجتماعات اداره کل ورزش و جوانان استان کرمان برگزار شد، گفت: کرمان استان پهناوری است هم به لحاظ وسعت که ۱۱ درصد خاک کشور را تشکیل می‌دهد، هم به لحاظ تعدد شهرستان‌ها که ۲۳ شهرستان دارد؛ اما نقطه ضعف آن جمعیت آن است که ۴ درصد جمعیت کشور را دارد.

او افزود: در حوزه اجرا، که مجموعه ورزش بخشی از آن محسوب می‌شود، خدمات‌رسانی کار دشواری است و سختی‌های خودش را دارد و به عنوان یکی از چالش‌های جدی و پیش روی مجموعه اجرایی استان مطرح است و خدماتی که باید به مردم داده شود به دلیل پراکندگی جمعیت، امکان ارائه این خدمات مطلوب را از دستگاه‌ها می‌گیرد.

پاریزی، بزرگترین ظرفیت استان کرمان از گذشته تا به امروز را ظرفیت نیروی انسانی آن دانست و تصریح کرد: این ظرفیت نیروی انسانی همیشه در بخش‌های مختلف پیشگام بوده است.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان به برنامه هفتم توسعه و بحث سند تحول دولت اشاره کرد و بیان داشت: این دو مبحث امروز در بخش‌های مختلف خصوصاً در حوزه دستگاه‌های اجرایی در استان‌های کشور مهم هستند و اکنون در کشور دارد جمع‌بندی صورت می‌گیرد که این برنامه‌ها بتواند نهایی شود.

پاریزی تصریح کرد: در استان کرمان از ۸ ماه پیش، کار گروهی را با عضویت آموزش و پرورش، صدا و سیما، فرهنگ و ارشاد، نهاد کتابخانه ها، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و دستگاه‌هایی که به نوعی متولی مباحث فرهنگی در استان هستند، تشکیل دادیم، در نهایت جمع بندی پیشنهادات این شد که ما بدون اینکه بار اضافیِ مالی در برنامه‌های پیشنهادی به دولت تحمیل کنیم، بتوانیم ظرفیت‌ها را جمع کنیم و جمع بندی مناسب این ظرفیت‌ها بتواند کمک کند تا بتوانیم ورزش و ارائه خدمت در حوزه ورزش را با توجه به جذابیت‌هایی که دارد و با توجه به شرایط حساس امروز کشور که ورزش به عنوان یک ظرفیت برای امید آفرینی در کشور محسوب می‌شود، بتوانیم این ظرفیت‌ها را بهتر و خدمات این مجموعه را مطلوب‌تر به مردم ارائه کنیم.

او بیان داشت: معمولاً در سازمان برنامه و بودجه کشور، بیشتر معیار و ملاک توسعه، مباحث عمرانی مانند ساخت راه، جاده، اماکن و ... است، اما پیشنهاد مشخص استان این است، ما یک برش فرهنگی را (مخصوصا سند آمایش سرزمینی را که ملاک و معیار کار هست) ببینیم و بتوانیم در کنار توسعه عمرانی به تربیت نیروی انسانی ماهر در همه زمینه‌ها بپردازیم که این به توسعه کشور کمک کند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.