طی نشستی دوجانبه، باهدف توانمندسازی بهره برداران کشاورزی و خانوادههای آنان از طریق بهبود و ارتقای شاخصهای باسوادی در گروه سنی ۱۰ تا ۶۰ سال و تعمیق مهارت سواد در بین کم سودان از طریق آموزش تابعی تفاهم نامه همکاری بین سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل آموزش و پرورش به امضای مسئولان این دو نهاد رسید.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان در این نشست، با اشاره به توانمندیهای بخش کشاورزی این خطه پهناور، افزود: با تلاش ۱۷۰ هزار بهره بردار در این بخش، سالیانه بیش از ۴ میلیون انواع محصولات در زیر بخشهای شیلات، دام و طیور، زراعت و باغبانی در استان تولید و به بازار عرضه میشود.
سید محمدرضا سید حسینی تغییر الگوی کاشت را از مهمترین برنامههای در دست اجرای بخش کشاورزی استان با هدف صرفه جویی در مصرف آب، افزایش تولید و تولید محصولاتی که مورد نیاز کشور است برشمرد و افزود: برای تحقق این امر نیاز به ارتقای آموزشی بهره برداران داریم تا با افزایش دانش و آگاهی کشاورزان به علم روز، کشاورزی معیشتی به سمت کشاورزی اقتصادی حرکت کند.
وی توسعه کشتهای قراردادی با مشارکت دولت، شرکتهای خصوصی و بهره برداران، توسعه واحدهای مرغداری، گلخانهها، توسعه سطح زیر کشت میوههای گرمسیری خصوصاً موز را از دیگر برنامههای شاخص توسعهای سازمان جهاد کشاورزی اعلام کرد.