سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آش ترش گیلان پرطرفدار در شمال کشور + فیلم و تصاویر

آش ترش گیلان یکی از پیش غذاهای بسیار دوست داشتنی و پرطرفدار شمال کشور است.

آش ترش گیلان یکی از پیش غذاهای بسیار دوست داشتنی و پرطرفدار شمال کشور است که شما می توانیدآن را در منزل به راحتی تهیه کنید و از خوردن آن نهایت لذت را ببرید. لازم به ذکر است که ترکیبات به کار رفته در تهیه آشِ مخصوص استان گیلان، آن را به غذایی کاملا مقوی و مغزی تبدیل کرده است.

مواد لازم در طرز تهیه آش ترش گیلان :

لوبیا چیتی: ۱ پیمانه

عدس: ۱ پیمانه

نخود: یک پیمانه

آلوی خشک: ۱ پیمانه

رشته آش: ۱ بسته

سبزی آش: ۵۰۰ گرم

برگ زرد آلو:۱ پیمانه

هویج پخته شده: ۲ پیمانه

چغندر پخته شده: ۲ پیمانه

 آب گوشت: به مقدارلازم

نعناع و پیاز داغ: به میزان لازم (بر ای تزیین)

نمک و فلفل: به میزان لازم

ابتدا تمامی حبوبات را به صورت جداگانه در قابلمه ای مناسب می‌پزیم و سپس تمامی حبوبات را به همراه برگ زردآلو، آلوی خشک و آب گوشت درون قابلمه ای می ریزیم و  بر روی شعله با حرارتی ملایم قرار می دهیم و صبر می کنیم تا تمامی مواد به آرامی درون ظرف بپزد. حال نوبت به اضافه کردن سبزی آش، چغندر و هویج پخته شده می باشد. پس از آنکه مخلوط ما حسابی جا افتاد، رشته ها را اضافه می کنیم و پس از مدتی طعم آن را می چشیم، طعم این آش کمی ملس و ترش است. در آخر برای تزئین غذا می توانیم از پیاز و نعناع داغ شده کمک بگیریم.

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
متین
۰۱:۰۹ ۳۱ شهريور ۱۴۰۲
این اصلا آش ترش گیلان نیست،آلو و رشته چیه؟؟؟؟