سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نیمی از مجوز‌های وزارت صمت در درگاه ملی مجوز غیرفعال است

بررسی وضعیت وزارت صمت در درگاه ملی مجوز‌ها نشان می‌دهد در حدود نیمی از مجوز‌های این وزارت‌خانه تا اطلاع ثانوی امکان صدور ندارند.

مدتی قبل بود که احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد، در حاشیه جلسه هیئت مقررات زدایی اعلام کرد برخی دستگاه‌ها مجوز‌های خود را خارج از درگاه ملی مجوز‌ها صادر می‌کنند که به عبارت دیگر در پشتی وزارت خانه باز است و در این زمینه از قانون تخلف کرده اند. او همچنین وعده داد در آذر ماه اولین صدور مجوز به جای دستگاهی که در موعد مقرر مجوزی را صادر نکرده است، از طریق خود درگاه ملی مجوز‌ها صورت خواهد گرفت.

روز گذشته علیرضا شاه میرزایی، معاون تجارت و خدمات وزارت صمت اعلام کرد: همه سامانه‌های خدماتی وزارت صمت به درگاه ملی مجوز‌ها متصل شده اند، اما این مهم به دلیل تنوع سامانه‌ها و همچنین زیرساخت‌های متفاوت با برخی دشواری‌ها مواجه بود، زیرا ارتقای سامانه‌ها و برقراری ارتباطات میان زیر سامانه‌ها به لحاظ فنی الزاماتی را به همراه داشت.

در مجموع مجوز‌های کسب و کار در وزارت صمت ۵۲ مورد بوده که از طریق هشت زیر سامانه صادر می‌شود. ۳۵ مجوز از طریق بهین‌یاب، ۷ مجوز از طریق سامانه ایرانیان اصناف، ۳ مجوز از کاداستر معدن، یک مجوز از سامانه جامع تجارت، ۲ مجوز از سامانه سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، ۲ مجوز از سامانه مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، یک مجوز هم از هر یک از سامانه‌های مبادلات مرزی صمت و سامانه مدیریت توزیع کالا صادر می‌شود.

به گفته شاه میرزایی ۱۹ مورد مجوز دیگر که شامل استعلامات است به این مجوز‌ها اضافه شد و در مجموع تعداد مجوز‌های وزارت صمت در درگاه ملی مجوز‌ها به ۷۱ مورد رسیده است. البته او همچنین متذکر شد از ۵۲ مجوز شروع کسب‌وکار تعداد ۴۵ مورد به‌صورت الکترونیکی و از طریق درگاه ملی مجوز‌ها صادر شده و موارد باقی مانده نیز مراحل اتصالشان به درگاه ملی در حال تکمیل است.

با مراجعه به درگاه ملی مجوز‌ها و انتخاب مجوز‌های وزارت صمت تعداد ۷۱ مجوز نمایش داده می‌شود که با تعداد اعلامی از سوی این وزارت‌خانه برابر است. تأسیس واحد تولیدی و صنعتی صنایع پیشرفته و دانش بنیان، تأسیس واحد تجاری و بازاریابی محصولات و خدمات ایرانی در خارج از کشور، بهره‌برداری استخراج رمزارز، تأسیس واحد پژوهش‌های صنعتی و معدنی، تأسیس پالایشگاه نفت و صنایع پتروشیمی مجوز‌های برجسته‌ای هستند که در این سامانه به چشم می‌خورد.

اما موضوع دیگری که توجه را به خود جلب می‌کند خدماتی است که در حال حاضر امکان استفاده از آن‌ها تا اطلاع ثانوی وجود ندارد و دلیل آن در ذیل قسمت مجوز‌ها ذکر شده است. به عنوان مثال برای فعالیت واحد پژوهش‌های صنعتی و معدنی امکان ثبت درخواست به دلیل بروزرسانی سامانه بهمن یاب وجود ندارد و به نظر می‌رسد بیشتر مجوزهای این زیر سامانه وضعیتی مشابه دارند و تا اطلاع ثانوی دریافت آن‌ها ممکن نیست. دریافت برخی مجوز‌های دیگر مثل گواهی واردات ماشین آلات و تجهیزات مستعمل خط تولید هم ممکن نیست و دلیل آن عدم اتصال درگاه تخصصی به درگاه ملی مجوز‌ها عنوان شده است.

به طور کلی از ۷۱ مجوزی که برای وزارت صمت شناسایی شده در حال حاضر ۳۷ مورد و به عبارت دیگر در حدود نیمی از آن‌ها برای کاربران و متقاضیان قابل استفاده نیست.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۲۰ ۱۶ آذر ۱۴۰۱
یک سوال دارم از وزیر صنعت و سایرین دارم چرا اکثر شهرها و بعضا شهرستانها شهرک صنعتی دارن وامهای زیادی به مردم داده شده است اما یک کارخانه استخون دار در درست حسابی در اونها نیست در اونها نیست که شاید دهها میلیارد تومان هزینه شده است پاسخش این است طرح فنی و اقتصادی با جزئیات کامل طرح و درست ومحکم و کامل توسط وزارت صنعت بهداشت و کشاورزی با توجه به آمایش سرزمین داده نشده و به مردم ارایه نشده است یعنی کارکنان وزارتها اغلب اینکاره نیستن در واقع پول نفت رو تقسیم میکنن البته با توجه به زنجیره تولید وصرفه اقتصادی دراز مدت
ناشناس
۲۱:۲۰ ۱۴ آذر ۱۴۰۱
یه نمونه عکس از مجوز صادر شده بگذارید
ناشناس
۱۸:۴۱ ۱۴ آذر ۱۴۰۱
با این برنامه درگاه مجوزها چند وقتی دولت رییسی و وزرایش هم خودشان را سرکار گذاشتند هم مردم را و هم دستورات و اولتیماتوم های رییسی در سیما
ali13
۱۲:۲۸ ۱۴ آذر ۱۴۰۱
بهتره به سامانه مجوزهای کشاورزی (سماک )مراجعه کنید واقعا فیلم بازی کامل میباشد مثل یک عکس بارگذاری شده که هیچ کار خاصی انجام نمی دهد سامانه ای متعلق به صدور مجوزها که وابسته به وزارت اقتصاد وقتی مثلا برای پرورش قارچ ثبت نام می کنیم با یک لینک که به صورت پیامک برای ما ارسال می کند به سامانه سماک ارجاع می دهد بعد با ورود به سماک با مشخصات فرد دیگری بالا می آید که قادر به ویرایش آن نیستم و متأسفانه سامانه سماک نه پشتیبانی دارد نه شماره تلفن جهت رفع مشکل وووو
ناشناس
۱۱:۱۳ ۱۴ آذر ۱۴۰۱
یکی از شاهراهای فساد کشور وزارت صمت و‌امضای طلایی است
عمدا وصل نمیکنن مثلا یکیش موضوع معدن
ناشناس
۱۰:۴۳ ۱۴ آذر ۱۴۰۱
لطفا این رفع فیلتر اینستاگرام رو پیگیری کنید
واقعا شغلمون هست.
اصلا چی میشه؟
(لطفا اگر از شغل کسی خبر ندارید نظر نگذارید از اپ های داخلی استفاده کن. سپاس)
ناشناس
۱۰:۰۴ ۱۴ آذر ۱۴۰۱
لطفا گزارشاتی درباره معایب و خطرات رمزریال (CBDC) تهیه کنید.
ناشناس
۰۸:۵۵ ۱۴ آذر ۱۴۰۱
سلام
لازم به ذکر است سامانه ایرانیان اصناف مدت زیادی است که یا قطع است یا بروزسانی میشود و اکثر در ساعات های اداری خلیلی کند و ضعیف عمل میکند و الان حدود چند هفته است که استعلام برخط پست این سامانه قطع شده و امکان ادامه مراحل میسر نسیت البته هردم از این سایت خبری میرسد و گاهی استعلام ثبت احوال انجام نمیشد و ثبت نام ناقص میماند و حتی گاها استعلام برخط مالیات قطع میباشد و استعلام اماکن در صورت اعلام نظر منفی با وجود امکان ثبت اعتراض اما عملا این امکان فعلا غیرقابل تغییر به مثبت میباشد که نظر مثبت استعلام مجدد اماکن به این سامانه وصل نمیشود و باید فرد مجددا از درگاه ملی مجوزها ثبت نام مجدد نماید و کلیه مراحل از از اول طی شود که مشل این مرحله هم این است که گاها دارایی تا مدت سه ماه به استعلام مجدد مالیاتی پاسخ مجدد نمیدهد. میتونی برو پروانه کسب بگیر ، در نهایت بعد از شفاف سازی اطلاعات مدیران و فیش ها و غیره در این سایت بزرگترین شفاف سازی علیه اصناف صورت گرفته و به راحتی هر کسی میتونه اطلاعات اصناف رو پیدا کنه ...
ناشناس
۰۸:۴۰ ۱۴ آذر ۱۴۰۱
با این تورم و اقتصاد نابود چطور میشه کسب و کار راه انداخت !!!!!!!!!