سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شولتس خواهان توافقات پس از مناقشه با روسیه است

صدراعظم آلمان اعلام کرد که صلح در اروپا به احیای توافقنامه‌های امنیتی پس از جنگ سرد با روسیه بستگی دارد.

«اولاف شولتس» صدراعظم آلمان علی‌رغم تمایل ظاهری خود برای همکاری با مسکو در آینده، بازگشت به مشارکت گذشته را رد کرد.

طبق گزارش تایمز، شولتس در کنفرانس امنیتی برلین گفت: «ما باید به توافق‌هایی که در دهه‌های گذشته (پس از جنگ سرد) داشتیم و پایه‌ای برای صلح و نظم امنیتی در اروپا بود بازگردیم.»

صدراعظم توضیح داد که در برلین تمایلی برای بحث در مورد معاهدات کنترل تسلیحات و استقرار موشک با مسکو وجود دارد، اما ایجاد این نظم صلح بستگی به این دارد که روسیه برخی امتیازات مهم را بدهد.

پیش از این نیز «شارل میشل» رئیس کمیسیون اروپا، در مصاحبه با روزنامه ایتالیایی «کوریره دلا سرا» اعلام کرد که تحولات کنونی در اوکراین بر اروپا و آمریکا به شکلی متفاوت اثر می‌گذارد و اروپا ضرر بیشتری را متحمل می‌شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.