سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرکل بهزیستی استان ایلام عنوان کرد

مسائل ژنتیکی، عمده‌ترین علت معلولیت در استان ایلام

مدیرکل بهزیستی ایلام گفت: مسائل ژنتیکی عمده‌ترین علت معلولیت در استان است.

حسین نورعلیوند، مدیرکل بهزیستی ایلام گفت: بعد از معلولیت جسمی، حرکتی معلولیت‌های ذهنی، بینایی، شنوایی، روانی و صوت و گفتار به ترتیب بیشترین نوع معلولیت در استان است.

نورعلیوند اظهار کرد: از مجموع حدود ۱۷هزار معلول این استان بیشترین تعداد مربوط به مردان است و معلولیت جسمی، حرکتی با فروانی بیش از ۳۰۰۰ نفر عمده‌ترین نوع معلولیت را تشکیل می‌دهد.

وی با بیان اینکه بعد از جسمی، حرکتی معلولیت‌های ذهنی، بینایی، شنوایی، روانی و صوت و گفتار به ترتیب بیشترین نوع معلولیت در استان است، تصریح کرد: بعد از شهرستان ایلام شهرستان‌های دره‌شهر، دهلران، چرداول، آبدانان، ایوان، بدره، مهران، ملکشاهی، سیروان و هلیلان به ترتیب بیشترین تعداد معلولان را دارند.

مدیرکل بهزیستی استان ایلام ادامه داد: افراد دارای معلولیت از طریق مراجعه به بهزیستی و تایید در کمیسیون معلولیت و یا شناسایی از طریق اجرای طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه در مناطق روستایی و شهری استان شناسایی شده‌اند.

نورعلیوند مسائل ژنتیکی را عمده‌ترین علت معلولیت در این استان برشمرد و گفت: معلولان این استان در زمینه‌های مختلف درمانی، توانبخشی، تحصیلی، معیشت، ازدواج و ... زیر پوشش خدمات مستمر و غیرمستمر بهزیستی قرار دارند.

وی با اشاره به فعالیت ۶ مرکز شبانه‌روزی نگهداری افراد دارای معلولیت در استان گفت: ۳۳۲نفر از مجموع معلولان استان در این مراکز نگهداری می‌شوند.

مدیرکل بهزیستی استان ایلام تاکید کرد: خوشبختانه به علت بافت سنتی حاکم در این استان عمده افراد دارای معلولیت در نزد خانواده‌ها نگهداری شده و این اداره کل از طریق پرداخت حق پرستاری به خانواده‌ها از این مددجویان حمایت مالی می‌کند.

نورعلیوند از فعالیت ۹ مرکز حرفه آموزی افراد دارای معلولیت و دو کارگاه تولیدی، حمایتی در استان ایلام خبر داد و گفت: در این مراکز نیز آموزش‌های مختلف صنایع دستی به افراد دارای معلولیت ارائه که در این مراکز ۳۲۵نفر در حال کسب مهارت هستند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.