سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

غذایی که می‌خوریم از کجا می‌آید؟

انسان‌ها از زمان پیدایش کشاورزی در حدود ۱۰,۰۰۰ سال پیش، محصولاتی را برای مصارف خاص انتخاب کرده و پرورش می‌دهند.

سیستم غذایی ما کاملاً جهانی است و بسیاری از تولیدکنندگان برتر محصولات اصلی در کشور‌هایی هستند که از مبدا تاریخی خود دور هستند. به عنوان مثال، برزیل در حال حاضر بزرگترین تولید کننده سویا در جهان است، اگرچه این محصول در اصل برای شرق آسیا است.

اینفوگرافیک بالا منشأ تاریخی محصولات اصلی را در سراسر جهان و تولیدکنندگان اصلی آن محصولات را در حال حاضر نشان می‌دهد.

تولیدکنندگان محصولات اصلی امروزی

محصولات اصلی، آن‌هایی هستند که بیشترین رشد و مصرف را دارند و بسته به در دسترس بودن، ممکن است بین کشور‌ها متفاوت تقسیم شده باشند. در سال ۲۰۲۰، نیشکر، ذرت، گندم و برنج حدود ۵۰ درصد از تولید جهانی این محصولات را تشکیل می‌دادند.

اما زمانی که تولید و توزیع محصولات اصلی در معرض تهدید قرار گیرد، عواقب آن در سطح جهانی احساس می‌شود. بیایید نگاهی به کشور‌هایی بیندازیم که تولیدکننده برتر برخی از محصولات اصلی ما در سال ۲۰۲۰ بودند.

همانطور که از داده‌های بالا می‌بینید، برزیل بزرگترین تولید کننده نیشکر در جهان و یکی از سه تولید کننده برتر ذرت است.

آینده امنیت غذایی

امنیت غذایی جهانی به محصولات اصلی و کشور‌های تولیدکننده آن‌ها بستگی دارد. با افزایش جمعیت جهان، نیاز به کشت محصولات بیشتر نیز افزایش می‌یابد. سازمان غذا و کشاورزی (FAO) تخمین می‌زند که تا سال ۲۰۵۰، جهان باید تولید غذای خود را حدود ۷۰ درصد افزایش دهد تا بتواند جمعیت در حال رشد را تغذیه کند.

راه حل‌های اولیه امنیت غذایی، انتقال محصولات از مناطق دیگر برای مکمل‌های غذایی بود. اکنون بازده محصول باید به عنوان تکامل بعدی در تقویت امنیت غذایی ما افزایش یابد. کود‌ها گامی حیاتی در این فرآیند هستند و یک عنصر ضروری در آینده امنیت غذایی جهانی به حساب می‌آیند. آن‌ها مواد مغذی حیاتی را فراهم می‌کنند که تولید محصول را افزایش می‌دهد و امنیت تغذیه را تقویت می‌کند.

برزیل سنگ معدن پتاس را از زمین استخراج می‌کند تا به عنوان کود به زمین بازگردد، مواد غذایی را تقویت کرده و به حفظ رشد مداوم در بخش کشاورزی کمک می‌کند.

منبع : روزیاتو

برچسب ها: تولید کنندگان ، غلات
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.