سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تردد ۴۷۵ هزار نفر از مرز تمرچین پیرانشهر

مدیر پایانه مرزی تمرچین پیرانشهر گفت: امسال در مجموع ۴۷۵ هزار مسافر از این پایانه مرز تردد کردند که در مقایسه با سال قبل ۲۲۰ درصد افزایش نشان می‌دهد.

ایرج آزادی  اظهار کرد: امسال برای نخستین بار مرز تمرچین پیرانشهر جهت اعزام زایران اربعین حسینی بازگشایی شده بود و تعداد زیادی از زائران استان‌های شمال غرب کشور از طریق این پایانه مرزی به کربلای معلی‌ اعزام شدند.

وی با اشاره به اینکه تفاهم‌نامه ای با حمل و نقل اقلیم کردستان عراق برای انتقال زایران از تمرچین به سلیمانیه و بغداد امضا شده بود، افزود: بسیاری از زائرانی که از مرز تمرچین اعزام شده بودند، رضایت کاملی از این انتخاب خود داشتند.

مدیر پایانه مرزی تمرچین پیرانشهر گفت: شورای ساماندهی مرز تمرچین سال گذشته مصوب کرد که این پایانه مرزی به صورت ۲۴ ساعته برای تردد مسافران دایر باشد و همین امر باعث تسهیل در تردد مسافران و گردشگران از این مرز شده است.

وی در خصوص تردد کامیون های ترانزیتی از پایانه مرزی تمرچین نیز اضافه کرد: امسال در مجموع ۴۵ هزار کامیون جهت صادرات و واردات کالا در این مرز تردد کردند که این تعداد نیز در مقایسه با سال قبل ۳۸ درصد افزایش یافته است.

وی با اشاره اینکه امسال ۳۵ هزار دستگاه کامیون در بازارچه مرزی تمرچین پیرانشهر به تخلیه و بارگیری کردند، یادآور شد: امسال تخلیه و بارگیری کامیون‌ها در بازارچه مرزی تمرچین نیز در مقایسه با سال قبل ۱۲ درصد افزایش یافته است.

آزادی با بیان اینکه امسال به طور میانگین روزانه بیش از ۴۸۰ دستگاه کامیون در این پایانه مری تردد کردند، ادامه داد: امسال پس از سفر رییس جمهور به پیرانشهر علاوه بر ۲۴ ساعته شدن تردد خودروهای ترانزیتی، ممنوعیت اقلام ترانزیتی نیز در این مرز برداشته شده است.

مدیر پایانه مرزی تمرچین پیرانشهر گفت: هم اکنون طبق تفاهم نامه با اقلیم کردستان عراق روزانه ۲۰ دستگاه کامیون صادراتی در این پایانه مرزی که بیشتر تربار حمل می‌کنند، حمل یک‌سره تا اقلیم کردستان عراق دارند که این تعداد نیز در مقایسه با سال قبل ۲ برابر شده است.

وی با اشاره به چشم‌اندازهای توسعه ای پایانه مرزی تمرچین پیرانشهر در آینده افزود: توسعه این مرز رسمی و بازارچه مرزی آن در سال ۱۴۰۲ و گسترش ترانزیت مرزی به اقلیم کردستان عراق و سایر مناطق این کشور، ترکیه و سایر کشورها از چشم اندازهای توسعه این پایانه مرزی است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.