سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۱۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی تفتان به کشت گیاهان دارویی اختصاص یافت

مدیر جهاد کشاورزی تفتان از اختصاص ۱۵۰ هکتار از ارضی این شهرستان به کشت گیاهان دارویی خبر داد و گفت: بزودی این منطقه قطب تولید گلاب و عرقیات گیاهی در استان می‌شود.

فضل الله کردی اظهارداشت: در راستای سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی و تغییر الگوی کشت، توسعه کشت گیاهان دارویی در دستور کار مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان تفتان قرار گرفت.

وی افزود: با توجه به محدودیت منابع آبی و تداوم کم بارشی و خشکسالی‌های اخیر در سیستان و بلوچستان توسعه کشت گیاهان اقتصادی و کم آب بر و نیز تقویت صنایع تبدیلی با هدف افزایش درآمدکشاورزان و حفظ ماندگاری در منطقه بسیار حیاتی و ضروری است.

مدیر جهاد کشاورزی تفتان گفت: آویشن، سرخارگل، اسطو خودوس، گل گاوزبان و زیره و گل محمدی عمده گیاهان دارویی کشت شده در این شهرستان هستند که ارزش بالای دارویی دارند.

وی بیان کرد: بمنظور حفظ ارزش افزوده محصول تولیدی، ۶ کارگاه عرق گیری و گلاب گیری در تفتان راه‌اندازی تا با بازار رسانی محصولات سود مناسبی عاید کشاورزان شده و موجبات توسعه کشت گیاهان دارویی و کم آب بر در منطقه فراهم شود.

کردی خاطر نشان کرد: وجود گیاهان متنوع دارویی و زینتی در منطقه تفتان زمینه ساز سرمایه گذاری بخش خصوصی است به طوریکه شرکت‌های دانش بنیان با اقدامات تخصصی خود می‌توانند در این زمینه نقش آفرین باشند.

 گونه‌های گیاهی موجود در طبیعت یک منبع غذایی و دارویی برای انسان بشمار می‌رود به طوریکه با توجه به جایگاه و ارزش گیاهان دارویی در تامین بهداشت و سلامت جوامع همواره برای درمان و پیشگیری از بیماری‌ها از اهمیت بالایی برخوردار بوده‌اند.

۱۸۷هزار و ۵۰۲ کیلومتر مربع گستره، سیستان و بلوچستان را به بزرگترین استان کشور تبدیل کرده این استان به واسطه برخورداری از ۲ ناحیه رویشی متفاوت ایرانی تورانی و عمانی با وجود واقع شدن در منطقه گرم و خشک کشور از تنوع گیاهی برخوردار است به طوریکه وجود بیش‌از یک‌هزار و ۲۰۰ گونه گیاهی که ۳۹۲ گونه آن دارای ارزش دارویی و صنعتی است گنجینه‌ای گرانبها محسوب می‌شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.