سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید سالانه ۲۴ تن گوشت آماده طبخ شترمرغ

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی گفت: ۱۸ واحد صنعتی و سنتی پرورش شترمرغ در خوزستان در حال فعالیت هستند.

آصفی مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی گفت: ۳ واحد صنعتی پرورش شترمرغ در بهبهان و رامهرمز و ۱۵ واحد سنتی پرورش شترمرغ در شهرستان‌های بهبهان، رامهرمز، آبادان، سوسنگرد، دزفول، اندیمشک و کارون در حال حاضر وجود دارد. 

او می‌گوید: دو واحد صنعتی موجود در بهبهان به ظرفیت ۵۰۰ و ۳۰۰ قطعه و رامهرمز با ظرفیت ۲۰۰ قطعه مشغول به فعالیت می‌باشند.

به گفته او گوشت استحصالی آماده طبخ شترمرغ در استان سالانه ۲۴ تن است از پوست و چرم شترمرغ در صنایع دستی و تولید لوازم چرمی استفاده می‌گردد همچنین شاه پر آن در تولید وسایل تنظیفی و ناخن و چشم‌های آن در وسایل پزشکی به کار گرفته می‌شود روغن این پرنده نیز در درمان بیماری‌ها و تخم شترمرغ در صنایع غذایی استفاده می‌شود.

آصفی گفت: از محل تسهیلات تبصره ۱۸ به متقاضیان پرورش شترمرغ تسهیلات اعطا می‌شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.