سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سند قرآنی نخستین بار در استان همدان تدوین شد

قائم مقام دبیر خانه شورای فرهنگی استان همدان گفت: یک سند قرآنی در استان نخستین بار در کشور به صورت منسجم و یکپارچه تدوین شد.

جواد سعیدی در جلسه شورای قرآن استان همدان گفت: در این سند قرآنی ۴۷ طرح اعم از آموزش و پژوهش، تبلیغ و ترویج و آموزش عالی در نظر گرفته شده و در ۵۸ صفحه تدوین شده و به جزییات پرداخته شده است.

او افزود: در سند‌های قرآنی به دو رویکرد ارتقا سطح کیفی و کمی طرح‌های موجود و ارائه طرح‌های جدید و ابتکاری، توجه می شود.

قائم مقام دبیر خانه شورای فرهنگی استان همدان گفت: در آذر ماه سال گذشته این سند قرآنی در ۶۰ جلسه کارشناسی با مدیران دستگا‌ه‌ها و ادارات برای برگزاری بهتر جلسات، تدوین و تصویب شد و از شورای عالی خواستار تعمیم این سند به سایر استان‌ها شدیم، چندین استان از ما درخواست دریافت سند را داشتند و سند را ارسال کردیم ۱۶۵ فقره نامه نگاری در خصوص ارسال نامه و ابلاغ فعالیت‌های قرآنی که باید صورت بگیرد.

سعیدی  افزود: مکتب امام زمان به برکت  جلسات خانگی ۱۵۰ شهید تقدیم انقلاب کرد متاسفانه جلسات خانگی در استان رو به کاهش است، با بازدید از جلسات خانگی و برطرف کردن مشکلات برای افزایش این جلسات باید قدم برداریم. اگر ما برای فرهنگ هزینه نکنیم فردا برای اغتشاشات خیابانی هزینه می‌شود زمانی که با قرآن پیشگیری نکنیم به اغتشاش تبدیل می‌شود.

او گفت: از دیگر فعالیت‌های این دبیرخانه تشکیل اندیشکده بانوان است با توجه به اینکه بیش از ۷۰ درصد فعالان قرآنی استان را خانم‌ها تشکیل می‌دهند، جمع آوری بانک اطلاعات قرآنی استان، جمع آوری آمار شهدای قرآن در استان که در دهه فجر کلید اولین یادواره شهدای قرآنی در استان زده خواهد شد، معرفی نمایندگان شورای قرآن، برگزاری جلسات با آموزش و پرورش با هدف انس با قرآن در مدارس در دستور کار است.

قائم مقام دبیر خانه شورای فرهنگی همدان گفت: خواستار همراهی دستگاه‌های دولتی هستیم تا بتوانیم با ورود به این دستگا‌ه‌ها کار قرآنی انجام دهیم، افراد زیادی در موسسات قرآنی به صورت جهادی در حال فعالیت هستند.

سعیدی از تشکیل سه کار گروه خبر داد و گفت: کارگروه آموزش مربوط به آموزش و پرورش است، کارگروه تبلیغ و ترویج در ارشاد، کمیته پژوهش عالی در دانشگاه فعالیت می‌کنند، در کنار این جلسات چند کمیته هم در قالب کمیته‌های جلسات خانگی تشکیل شد.

او افزود: برگزاری دوره‌های آموزشی مدیران موسسات و تشکل‌های قرآن و عترت در مشهد مقدس، جهاد تبیین، تدبر در قرآن، رسیدن به جلسات فعالیت محور از جمله فعالیت‌های دیگر این سند قرآنی است.

قائم مقام دبیر خانه شورای فرهنگی همدان گفت: پیشنهاد می‌شود در ایام سال هفته‌ای با نام قرآن نامگذاری شود همه ادارات فعالیتشان را متمرکز کنند، در ایام دهه فجر امسال هم  برنامه‌ای قرآنی با حضور ۱۰ نفر از قاریان ممتاز بین‌الملی در سطح استان برگزار می‌شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.