سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

محبی‌پور:

دستگیری ۳۰ تبعه خارجی در اغتشاشات اخیر فارس /وظیفه مدیران پاسخ دادن به ابهامات است

معاون سیاسی امنیتی فارس با تاکید بر اینکه هر مهاجری که در استان فارس در اغتشاشات دستگیر شود از تمام خدمات دولتی محروم و از کشور اخراج خواهد شد، گفت: ۳۰ تبعه خارجی در اغتشاشات اخیر فارس دستگیر شدند.

اسماعیل محبی‌پور در نشست خبری امروز با بیان اینکه طی چند هفته اخیر درگیر بزرگترین جنگ رسانه‌ای و عملیات روانی در سطح کشور و استان بودیم که در این بین رسانه‌ها ثابت کردند که در حوزه امنیتی بعنوان افرادی که در جبه فراگیر دشمن عمل کنند صف آرایی کنیم.

او ضمن تقدیر از رسانه‌های استان در موضوع حادثه تروریستی حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع)، بیان کرد: اصحاب رسانه در انعکاس و اطلاع‌رسانی جزئیات حادثه به عموم مردم بسیار خوب عمل کردند.

محبی‌پور، با اشاره به اینکه بسیج مستضعفین در ۵ آذر ۱۳۵۸ با فرمان امام خمینی (ره) تشکیل شد و پس از تصویب در مجلس شورای اسلامی، در دی‌ماه ۱۳۵۹ به صورت قانونی رسمیت پیدا کرد و یکی از فعالیت‌های جهادی این سازمان محرومیت زدایی است، اظهار داشت: هر مقطعی که از انقلاب گذشته می‌بینیم که اگر این شجره طیبه نبود، کشور دچار مشکلات مختلف می‌شد و عرصه بسیج صرفا امنیتی نیست و هر کسی برای رضای خدا بدون طمع داوطلبانه خدمت می‌کند بسیجی است.

محبی‌پور گفت: امروز بسیج مستضعفین هیچ الزامی در عضویت و محدودیت خدمت به فعالیت در آن وجود ندارد و همه افرادی که علاقمند به خدمت باشند فارغ از گرایش‌های سیاسی مشغول به خدمت و فعالیت می‌کند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس با اشاره به اینکه بسیج تشکل مردمی فراگیر و درخت پهناور است که سایه آن در کشور شاهد هستیم، تاکید کرد: نمونه فعالیت‌های بسیجیان را معرفی کنید تا باعث دلگرمی آنان شود.

محبی پور با یادآوری این مطلب که در نیمه اول سال ۱۴۰۱ با اراده دولت برای چند امر یکسری وقایع در کشور روی داد و اولین مورد تغییر و تحول در نظام اقتصادی کشور بود، تا همه مردم از مسائل اقتصادی منتفع شوند و نظام ارز ترجیحی را اصلاح کرد، گفت: در سال ۹۸ افزایش قیمت بنزین را شاهد بودیم که مسئولین قصد ضربه به مردم را نداشتند، ولی به خاطر اینکه بدون اقناع اذهان مردم انجام شد و به صورت نارضایتی و ناآرامی و با تهییج برخی افراد به اغتشاش تبدیل شد.

او با اشاره به اینکه، اما در حوزه اقتصادی به خاطر اقناع اذهان توانست موضوع به شکل مناسب پیش برود، افزود: دشمن به دنبال بهانه‌ای بود که اقداماتی را انجام دهد که با فوت یک خانم در کشور اغتشاش و ناآرامی ایجاد کرد.

در ناآرامی‌های اخیر فارس ۳۰ نفر به شهادت رسیدند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس با یادآوری این مطلب که ۳۷ سرویس جاسوسی بیگانه در دو ماهه گذشته در کشور ایران و جریانات اغتشاش فعالیت داشتند و عمده مردم خط خود را از اغتشاشات جدا کردند، افزود: در این ایام ۲۰ شهیددر استان فارس تقدیم انقلاب شد که ۱۳ شهید در حرم مطهر به شهادت رسیدند و هفت شهید امنیت که پنج نفر از آنان در شهر شیراز و ۲ نفر در شهرستان بیرم لارستان به شهادت رسیدند.

محبی‌پور با اشاره به اینکه در ناآرامی‌های اخیر استان فارس جزو استان‌های آرام کشور بود، ادامه داد: با هوشیاری و تدابیر صحیح، مردم سریعا خط خود را از دشمن جدا کردند، گفت: برآورد اولیه برای مراکز دولتی و خدمات شهری در فارس بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان است و این تنها یک خسارت مستقیم بود.

او گفت: ۲ ماه است تمام سفر‌های گردشگری به فارس لغو شده و این خسارت به هتل، صنایع دستی و بخش‌های گردشگری وارد شده است و جبران خسارت‌ها باید خودمان هزینه کنیم و یا از پول فروش نفت، مالیات و یا از طریق مردم هزینه شود این هزینه‌هایی است که می‌توانست برای توسعه کشور استفاده شود.

محبی پور با یادآوری این مطلب که خانواده‌ها فضای هیجانی نسل جوان را کنترل کنند، اضافه کرد: حیف است بخشی از سرمایه‌های انسانی ما به دلیل اقدامات مجرمانه گرفتار پرونده‌های قضایی هستند.

او گفت: دانشجوی از دست رفته به نام امید مویدی در حال تردد بوده و مورد اصابت قرار گرفته و جان خود را از دست داده است و ما به هرگونه فتنه انگیزی کاملا مخالف هستیم و فتنه کارش تمام شده است.

محبی پور با اشاره به اینکه وظیفه مدیران پاسخ دادن به ابهامات است و هیچ مسئولی حق دروغ گفتن ندارد، گفت: مدیرانی که پاسخگو نیستند را می‌توانیم با خبرنگاران در همان اداره روبرو کنیم و خودمان هم بررسی وضعیت آنان را شکل دهیم.

او با بیان اینکه در اتفاقاتی که از محیط‌های آموزشی به ویژه کتابخانه خوارزمی روی داد، ناراحت هستیم و پیگیری می‌کنیم که دوباره روی ندهد، گفت: پرونده شاهچراغ (ع) در شیراز روی داد، ولی سرشبکه در تهران بود و پرونده در اختیار وزارت اطلاعات بوده، ولی برای مسائل قضایی در شیراز شکل می‌گیرد که جرم روی داده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس گفت: پنج نفر از مصدومان حادثه تروریستی حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) در بیمارستان بستری هستند که چهار نفر وضعیت پایدار دارند و یک نفر در بخش مراقبت ویژه بود و مقرر شد هزینه‌های بیمارستانی هم از این افراد نگیرد و دولت هزینه‌ها را پرداخت می‌کند.

محبی پور گفت: حسین شیرازی پور در واقعه کشن کشته شد و ۲ نفر از روی پشت بام‌ها مورد اصابت قرار گرفته که اسلحه آنان اسحله‌ای بوده که در اختیار نیرو‌های مسلح نبوده و این افراد دستگیر شده اند و اکنون در اختیار دستگاه‌های امنیتی هستند.

او گفت: هر مهاجری که در استان فارس در اغتشاشات دستگیر شود از تمام خدمات دولتی محروم می‌شود و از کشور اخراج خواهد شد و ۳۰ تبعه خارجی در اغتشاشات دخالت کرده اند و در وضعیت داخلی هیچ اجازه به مهمانان نمی‌دهیم، آنان مهمان ما هستند و حق دخالت در وقایع داخلی ایران ندارند.

محبی پور با اشاره به اینکه اجرای اصل ۲۷ قانون اساسی مبنی بر آزاد بودن تشکیل تجمع و راهپیمایی‌ها بدون حمل سلاح به شرط اینکه مخل مبانی اسلام نباشد، انجام می‌شود، افزود: این طرح از ابتدای سال ۱۴۰۱ وارد فاز مشورت‌ها شده است و باغ جنت در شهر شیراز اولین مکان تجمعات قانونی معرفی شده است و احزاب می‌توانند با مراجعه به فرمانداری برای این موضوع درخواست کنند و هر صنفی می‌خواهد تجمع کند مدیر مربوطه هم در آن تجمع برای پاسخگویی حضور می‌یابد و برای فراهم کردن اعتراض قانونی و جدا شدن اعتراضات قانونی از اغتشاشات فراهم شده است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.