پیر حسین کولیوند گفت: تیمهایی به نام "سحر" به عنوان سفیران حمایت روحی و روانی، سطح تاب آوری افراد را بالا میبرند.
او ادامه داد: آنها در مواقع بحران با ارائه مشاورههای اثرگذار، میزان تاب آوری و خودباوری حادثه دیدگان را تا حد ممکن افزایش دهند.
او ادامه داد: دیگری تیمی که تربیت آنها در حال انجام است داوطلبان آن برای شرایط سخت و بحرانی آماده میشوند و در حال حاضر، دانش آموزان و نوجوانان و جوانان داوطلب نیز تربیت میشوند.
او در مورد ۲۴ بالگرد جمعیت هلال احمر گفت: تعدادی از این بالگردها زمین گیرند و هزینههای بسیار سنگینی دارند، اما ما درزمان آتش سوزی به عنوان پشتیبان عمل خواهیم کرد.
کولیوند گفت: همچنین آمادگی داریم در مواقع نیاز برای تامین بالگرد از گلستان حمایت کنیم.
او در مورد لایروبی رودخانههای استان گفت:لایروبی جاهایی که نیمه کاره مانده پیگیری و در برخی از جاها که لازم است انجام میشود.
رییس هلال احمر کشور گفت:ما هم به عنوان جمعیت هلال احمر با همه سختیهایی که داریم نهایت تلاش خود را با تیم ستادی جمعیت هلال احمر انجام میدهیم و به دنبال پیشگیری هستیم تا آثار مخرب حوادث و مخاطرات کم شود.
او گفت: برنامه جمعیت هلال احمر کشور این است که این تیمها را گسترش دهد که تاکنون در این امر موفق بوده است.
استاندار گلستان نیز در این دیدار گفت: سالانه حدود ۲۰ میلیون مسافر از گلستان گذر میکنند، اما هنوز مشکلات مناطق حادثه خیز رفع نشده است و نیاز است هر چه سریعتر اعتبارات لازم به استان اختصاص یابد.
علی محمد زنگانه افزود: نبود بالگرد در استان و ناتوانی در اقدام سریع برای خاموش کردن آتش احتمالی یکی از مشکلات مهم در گلستان است.
نماینده، ولی فقیه در گلستان و امام جمعه گرگان امروز در دیدار با کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر کشور گفت: امداد رسانی به استمداد طلبان در خارج از مرزها مطابق با توصیههای اسلام و مبانی دینی و اعتقادی ماست و باید گسترش یابد.
آیت الله سید کاظم نورمفیدی افزود: کسی که جمعیتی را از شر آتش یا سیل نجات میدهد بهشت بر او حتمی میشود.
آیت الله نورمفیدی گفت: جمعیتهای ملی در کشورهای مسلمان یک ویژگی بارز نسبت به صلیب سرخ دارند و آن جنبه الهی کمک به همنوع است که در اسلام بسیار به آن تاکید شده است.
امام جمعه گرگان گفت: همه امدادگران و کارکنان هلال احمر که در انجام ماموریت برای کمک به مردم کشته شوند را باید شهید محسوب کرد.