سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اصفهان:

حدود هزار کیلومتر از راه های استان اصفهان نیازمند مرمت است

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان گفت:بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان قرارداد برای روکش آسفالت راه‌های استان اصفهان منعقد شده و دردست اقدام است.

فرزاد دادخواه گفت: هر سال بخش زیادی از آسفالت راه‌های استان اصفهان به بازسازی نیاز پیدا می‌کند و گاهی به خرابی شدید تبدیل می‌شود.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان افزود: بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان قرارداد برای روکش آسفالت راه‌های استان منعقد شده و دردست اقدام است.

او اضافه کرد: روکش آسفالت حدود ۳۰۰ کیلومتر از محور‌های مواصلاتی استان امسال انجام شده است، اما هنوز حدود هزار کیلومتر دیگر باقی مانده و نیاز به حجم زیادی از آسفالت دارد.

دادخواه با اشاره به مساعدت سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور گفت: بر اساس برنامه ریزی انجام شده مقاطع و محور‌های دارای خرابی شدید امسال و سال آینده رفع می‌شود.

او افزود: اعتبارات استانی راه‌های فرعی و روستایی اصفهان بسیار محدود است، اما با این حال قرارداد‌های خوبی در این زمینه منعقد شده و در حال اجراست و مجوز‌های مناقصه خوبی هم برای این راه‌ها گرفته شده است.

۱۱ هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه در استان اصفهان وجود دارد و با توجه به موقعیت ویژه جغرافیایی، به عنوان چهارراهی ترانزیتی رتبه نخست حمل بار و رتبه سوم حمل مسافر را در کشور داراست.

منبع:ایرنا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.