سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیماری‌هایی که با سبزی‌ها و میو‌ه ها درمان می شوند

در سال‌های اخير در هرم غذايی، سبزی ها و ميوه‌ها به دليل اهميتی كه در سلامت انسان دارند، در دو گروه غذایی جداگانه قرار گرفته‌اند.

ميوه‌ها و سبزی ها به علت داشتن ويتامين‌ها، مواد معدنی، آنتی اكسيدان‌ها و فيبر نقش مهمی در پيشگيری و درمان انواع سرطان‌ها، بيماری های قلبی - عروقی، سكته مغزی، پوكی استخوان، ديابت و چاقی دارند.

ميوه‌ها و سبزی ها به علت داشتن آنتی اكسيدان‌ها و فيبرها از رسوب چربی در ديواره رگ‌ها و گرفتگی عروق جلوگيری می كنند.

کم خونی

هویج، اسفناج، جعفری، انگور

درد مفاصل

هویج، تره فرنگی، گوجه فرنگی، موز، لیمو، توت فرنگی، گلابی، سیب، انگور

آسم

هویج، پیاز، جعفری، توت فرنگی، آویشن

سوختگی

اسفناج، کاهو، پیاز، بادام، به، انجیر، خربزه، هویج، هلو

جوش صورت

کاهو، شلغم، گوجه فرنگی، هویج، پیاز

برای پیشگیری از سرطان

اسفناج، جعفری، توت فرنگی

ضعف قلب

کاهو، کرفس، پیاز، آرتیشو

قولنج کلیه

باقلا، تره فرنگی، بادام، گیلاس

یبوست

اسفناج، کاهو، هویج، تره فرنگی، گوجه فرنگی، انجیر، توت فرنگی، انگور، زیتون، پرتقال، هلو، سیب، آلو، پیاز

سیاه سرفه

تره فرنگی، ترب، انجیر، سیب، سیر

دردپا و دست

آویشن

رفع کندی رشد

اسفناج، جعفری، پیاز، هویج، کلم

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.