سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چگونه خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده را کاهش دهیم؟

به بهانه روز جهانی سرطان لوزالمعده به بیان چند توصیه برای کاهش ابتلا به این بیماری پرداخته ایم.

طبق تحقیق دانشمندان سرطان لوزالمعده افرادی که به این بیماری مبتلا شده‌اند در ابتدا بی‌علامت بوده اما به مرور زمان در آن‌ها علائمی همچون سوهاضمه، تهوع و احساس نفخ ظاهر می‌شود.

همچنین علاوه بر علائم گفته شده در برخی افراد، زرد شدن سفیدی چشم وپوست، ادرار تیره‌تر و مدفوع کم‌رنگ، بی اشتهایی یا کاهش وزن بی دلیل، احساس خستگی یا نداشتن انرژی، دمای بالا یا احساس گرما ولرز، تغییرات در دفع اسهال و درد در قسمت بالای شکم وکمر نیز آشکارمی‌شود.

 برای کاهش ابتلا به این سرطان باید از مواد غذایی فیبر دار استفاده کنیم و از مصرف گوشت قرمز و فرآورده‌های گوشتی همچون سوسیس ، کالباس و سیگار خودداری کنیم ،  همچنین وزن خود را کاهش دهیم.

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.