سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ستاد بحران کهگیلویه و بویراحمد به عشایر و کشاورزان هشدار داد

به گفته مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد با توجه به بارندگی اخیر در این استان عشایر برای جلوگیری از هر گونه خسارت احتمالی مراقب باشند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری این استان گفت: با توجه به اینکه سامانه بارشی سراسر استان را درگیر می‌کند و وضعیت هشدار نارنجی اعلام شده می‌طلبد که عشایری که در نقاط سخت گذر ساکن هستند نکات ایمنی و رعایت و هشدار‌ها را جدی بگیرند.
 
علیرضا نیکروز از آماده باش کامل اعضای ستاد مدیریت بحران در استان و شهرستان‌ها خبر داد و می گوید :برای خدمات‌رسانی بهتر در مواقع ضروری به فرمانداران، بخشداران و دهیاری‌ها اعلام شده تا پایان بارندگی در شهرستان و محل سکونت خود حضور داشته باشند.
 
نیکروز با اشاره به حضور تعدادی از جمعیت عشایر در حاشیه دره‌ها و رودخانه‌ها ادامه داد: نیاز است عشایر با رعایت نکات ایمنی از تردد در نقاط پر خطر خوداری کنند.

او حضور برخی از افراد در حاشیه رودخانه برای گرفتن عکس را خطرناک عنوان کرد و گفت: در مواقع بارندگی امکان تخریب و رانش زمین در حاشیه رودخانه‌ها وجود دارد.

نیکروز در خصوص خسارت‌های بارندگی هفته گذشته در استان، اعلام کرد: در این بارندگی پاییزی خسارت جانی نداشتیم، اگرچه خسارت‌های مالی در حوزه زیرساخت‌ها در شهرستان بهمئی، کهگیلویه و لنده گزارش شده از جمله اینکه پُل "میان بخش"مُمبی" و "سرآسیاب تخریب شده است.

مدیرکل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: این سامانه بارشی تا بعدازظهر امروز جمعه در استان فعال است.

رضا کاکاوند افزود: آب گرفتگی معابر عمومی، بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها و مسیل‌ها، اختلال در تردد، احتمال صاعقه، احتمال آسیب به سازه‌های موقت در اثر وزش باد شدید موقتی و احتمال خسارت به محصولات کشاورزی از مخاطرات احتمالی این سامانه بارشی است.
 
کاکاوند بر احتیاط در سفر‌های برون شهری و درون شهری، توقف نکردن در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، عدم فعالیت کوهنوردی و جابه‌جایی عشایر کوچ‌رو برای جلوگیری از خسارت به محصولات کشاورزی و جمع‌آوری محصولات تأکید کرد.
 
۷۰ هزار نفر در قالب بیش از ۱۱ هزار و ۱۲۰ خانوار از جمعیت ۷۲۶ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد عشایر هستند که این میزان جمعیت از ۶ ایل بومی، ۲ طایفه قشقایی، ۱۶ تیره، ۱۸۱ طایفه و بیش از یک هزار و ۱۱۰ تش (اولاد) تشکیل شده است.

کهگیلویه و بویراحمد با دارا بودن یک درصد مساحت به علت برخورداری از شرایط آب و هوایی مساعد بیش از ۱۰ درصد از روان آب‌های کشور معادل ۱۰ میلیارد متر مکعب آب را به خود اختصاص داده است.
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.