سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ظرفیت تولید گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان به بیش‌از ۴۷ هزار تن افزایش یافت

رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: ظرفیت گوشت مرغ استان با بهره‌برداری از ۱۶ واحد مرغداری در دولت سیزدهم به ۴۷ هزار و ۶۰۰ تن رسید.

سید محمد رضا سید حسینی گفت: از ابتدای دولت سیزدهم در سیستان و بلوچستان مجوز ساخت ۵۷۵ واحد مرغداری داده شد که علملیات ساخت ۴۳۰ واحد آن با سرمایه گذاری ۲۶ هزار میلیارد ریال دریک سال اخیر آغاز شده است.

وی ادامه داد: ۱۶ واحد از مجموع واحد‌های در دست ساخت مرغداری سیستان و بلوچستان تاکنون به بهره برداری رسیده که این امر موجب افزایش خودکفایی استان به گوشت مرغ از ۳۰ درصد قبل از دولت سیزدهم به ۵۰ درصد کنونی برسد.

رییس سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه با رفع ممنوعیت ایجاد مرغداری‌های جدید بعد از گذشت ١٠سال نهضتی جهادی برای ساخت واحد‌های جدید مرغداری در استان ایجاد شده است گفت: هم‌اینک ۲۶۴ واحد مرغداری با ظرفیت جوجه ریزی ۲۸ میلیون قطعه در سال و تولید ۴۷ هزار و ۶۰۰ تن در استان فعال است.

وی افزود: نیاز کلی سیستان و بلوچستان به گوشت مرغ ۹۳ هزار تن است که هم‌اینک با ۴۷ هزار و ۶۰۰ تن ۵۰ درصد نیاز آن تامین می‌شود.

حسینی تاکید کرد: پیشرفت فیزیکی ۴۱۴ واحد مرغداری جدید در دست ساخت سیستان و بلوچستان نیز بین ٢٠ تا ٩٠ درصد است که بزودی با بهره‌برداری آن‌ها علاوه‌بر تامین نیاز داخل استان زمینه برای صادرات به کشور‌های همسایه فراهم می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: همچنین در راستای خودکفایی تولید تخم مرغ نیز ۱۷ واحد مرغ تخمگذار هر یک به ظرفیت ۳۰ هزار قطعه در استان سیستان و بلوچستان در دست احداث است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.