حجت الاسلام مهدی فوقی امروز در نشست جمعی از مبلغان، مدیران و کارکنان تبلیغات اسلامی شهرستانهای استان به مناسبت ۲۵ آبان روز حماسه و ایثار مردم اصفهان، ضمن گرامیداشت این روز اظهار داشت: ۲۵ آبان سال ۱۳۶۱ روزی است که هرگز از ذهنها زدوده نمیشود و مردم اصفهان بر این روز میبالند؛ چراکه در این روز ۳۷۰ لالهی خونین عملیات محرم، در میدان امام (ره) و خیابانهای اطراف آن بر روی دستان مردم بدرقه شدند.
او با بیان اینکه تشییع باشکوه ۳۷۰ شهید در یک روز باعث شد مردم استان اصفهان با عزمی جزمتر در دفاع از اسلام و کشور خود ظاهر شوند، خاطر نشان کرد: این حماسه و ایثار آنچنان درخشان بود که امام (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی آن را مصداق دیگری از سرافرازی در امتحانات الهی و مظهر غیرت و ایثار دانستند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان این حماسه عظیم را برگ زرینی از حماسهآفرینی، ولایتمداری، ایثار و صبوری ملت ایران و مردم استان اصفهان در تاریخ انقلاب برشمرد و افزود: ۲۵ آبان، نماد دلدادگی، ایثار و شدّت علاقهمندی مردم اصفهان به انقلاب اسلامی است.
او در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقشههای دشمنان برای به منحرف کردن اندیشه و اعتقاد جوانان و نوجوانان و خدشه به ارزشهای اسلامی و انقلابی، گفت: دشمن از همه ابزارهای موجود برای به انحراف کشاندن اندیشههای جوانان استفاده میکند و متأسفانه با ایجاد جذابیتهای ظاهری در میدانی که ما برای گفتگو و تبلیغ انقلاب باز کردهایم، بازی میکند.
حجتالاسلام فوقی با بیان اینکه جهاد تبیین حرف تمامی بود که رهبر معظم انقلاب مطرح کردند، اضافه کرد: ما باید خودمان در عرصهی بیان واقعیتها میدانداری کنیم و فرصت تحریف را از دشمن بگیریم.
او گفت: جهاد تبیین، استفاده همه جانبه از تمامی فرصتها و ظرفیتهای موجود و قابل وجود برای تبیین فضای واقعی و دور از تحریف برای نسل جوان است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان به رویکرد سازمان تبلیغات اسلامی در استان اصفهان اشاره کرد و گفت: امروز سازمان تبلیغات اسلامی نه فقط برای جوانان مذهبی و انقلابی و روشن ساختن مسیر حرکت انقلاب اسلامی آمده، بلکه با رویکرد تحولی در تبلیغ، به دنبال آن است که فرصت برابری را برای فهم دین، آرمانهای انقلاب و اسلام برای نسل جوان فراهم کند.
حجتالاسلام فوقی ارتباط صمیمانه و مؤثر با نسل جدید را ضرورتی برای نجات جوانان از دام بهائیت و وهابیت و امثال آن دانست و خاطر نشان کرد: رویکرد رفتاری ما در عرصه تبلیغ باید فهمیدن، گوش کردن و شنیدن حرفهای جوانان و نوجوانان باشد.
او افزود: گفتمانسازی برای جوانان و نوجوانان یک ضرورت انکارناپذیر است و باید با تکرار و بارش اندیشه فضاهای گفتمانی را تقویت کنیم.
حجت الاسلام فوقی گفت: رویکرد سازمان تبلیغات اسلامی، مردمی کردن تبلیغ است و لذا از مباحث آموزشی و فرصت تبلیغ توسط افرادی که در زمانهای کوتاه میتوانند مؤثر باشند و همکاری کنند همچون ورزشکاران، هنرمندان، اصناف و غیره، به عنوان ظرفیتهای ناب تبلیغی استفاده کرده و ظرفیتسازی خواهیم کرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان با بیان اینکه رهبری معظم انقلاب طی سالهای گذشته و در بیانیهها و بیاناتشان مسیر و افقهای پیش رو را برای ما روشن کردهاند، اضافه کرد: شاید باشند افرادی که ظاهر مذهبی نداشته باشند، ولی در فضاهای گفتمانسازی میتوانند به کمک انقلاب اسلامی بیایند، لذا باید بتوانیم ارتباط خودمان را فارغ از ظواهر افراد تعریف کنیم؛ این روزنهای برای حرکتهای تحولی خواهد بود.
حجت الاسلام فوقی یکی از مشکلات و مسائل حوزهی تأثیرگذاری را، عدم آموزش مسئولان و نیروهای مؤثر و ارزشمند عنوان کرد و گفت: متأسفانه در حوزههای مسئولیتی، معلمی و سایر مناصب، به حرفه و تخصص افراد توجه نشده و نمیشود و قبل از ورود به یک منصب هیچ آموزشی به افراد داده نمیشود؛ البته کشور ما مردان و زنان تأثیرگذار فراوانی داشته و دارد که تاثیرشان به خاطر حرفه و محدودهی جذب خودشان بوده است.
او با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی در دنیا خواهان و دوستدار بسیار دارند و تأثیرگذار هستند، افزود: لازم است انسانهایی مؤثر و با وجود در جامعه داشته باشیم؛ انسان با وجود انسانی است که مؤثر و گرمابخش است و البته بیتفاوت به محیط پیرامونی خودش نیست.
حجت الاسلام فوقی گفت: سازمان تبلیغات اسلامی در استان اصفهان برای برداشتن بارهای زمین مانده در حوزههای مختلف فرهنگی و اجتماعی و تبلیغی و سایر زمینهها به دور از نمایش تلاش میکند. مقدمات این عملیات، تغییر چیدمان انسانهای مؤثر و فعال در سازمان تبلیغات اسلامی و افزایش کارایی است.