سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز مطرح کرد

نقش تاثیرگذار دانش اساتید دانشکده پزشکی شیراز در حوزه‌های پزشکی کشور

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: دانش اساتید دانشکده پزشکی شیراز، در بسیاری حوزه‌های پزشکی در کشور باعث پیشرفت شده است.

دکتر سید وحید حسینی رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در نشست با اعضای گروه‌های آموزشی دانشگاه، امروز، بیست و سوم آبان، با حضور در دانشکده پزشکی شیراز، با اساتید گروه ایمونولوژی دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.

او گفت: به دلیل ارتباط مستقیم اغلب بیماری‌ها با دانش ایمونولوژی، اساتید و جامعه علمی فعال در این حوزه نقش موثری در حفظ و بهبود سلامت مردم ایفا می‌کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز تلاش گروه ایمونولوژی در زمینه پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری‌ها را در بهبود خدمات سیستم سلامت کشور بسیار تاثیرگذار خواند.

دکتر حسینی با بیان اینکه آینده از آن جوانان و دانشجویان است، به نقش اساتید گروه‌های مختلف آموزشی در آموزش و تربیت دانشجویان و ارتقای آموزش، اخلاق و پژوهش اشاره کرد و افزود: دانش اساتید دانشکده پزشکی شیراز، در بسیاری حوزه‌های پزشکی در کشور باعث پیشرفت شده است.

مسئول ارشد حوزه سلامت فارس، رفع دغدغه‌های اساتید را یکی از اولویت‌های در حال پیگیری مسئولان دانشگاه عنوان کرد و افزود: همچنین پیگیری تامین تجهیزات مورد نیاز برای گروه‌های آموزشی و تامین بودجه تحقیقاتی این حوزه، در دستور کار مسئولان دانشگاه قرار دارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بخش دیگری از صحبت‌های خود در جمع اساتید گروه آموزشی ایمونولوژی، به تلاش مسئولان پیشین دانشگاه در مدیریت و کنترل مطلوب بیماری کووید۱۹ اشاره کرد و گفت: کروناویروس آسیب‌های بسیاری به حوزه آموزش وارده کرده و ضرورت دارد اساتید با همکاری و همراهی یکدیگر، برای جبران چالش‌های به وجود آمده و ارتقای حوزه آموزشی تلاش کنند.

دکتر محمود نحابت مشاور عالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این دیدار گروه آموزشی ایمونولوژی را یکی از گروه‌های ارزشمند و مهم دانشگاه علوم پزشکی شیراز برشمرد که اساتید این گروه برای آموزش، تربیت و پرورش دانشجویان تلاش بسیاری دارند.

او با اشاره به فعالیت کمیته نیازسنجی دانشگاه در پایش ظرفیت‌های موجود در دانشگاه، بر افزایش همکاری‌های بین رشته‌ای و ارتباط با گروه‌های دیگر بالینی تاکید کرد.

نحابت با بیان اینکه گروه ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از ظرفیت بالایی برخوردار است، تبادل تجربیات اساتید این گروه آموزشی و دیگر گروه ها، دیگر محور مورد تاکید مشاور عالی رئیس دانشگاه در این نشست بود.

دکتر محسن رازقی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این دیدار اظهار کرد: گروه ایمونولوژی دانشگاه، یکی از گروه‌های شاخص، توانمند و به عنوان قطب ایمونولوژی در کشور است.

او با تاکید بر استفاده از تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود در دانشگاه برای ارتقای سطح آموزشی دانشجویان، در خصوص جذب اعضای هیات علمی، حق التدریس، فرآیند‌های آموزشی، توضیحاتی ارائه داد.

دکتر سید حسام الدین نبوی زاده رییس دانشکده پزشکی شیراز نیز یکی از اولویت‌های مسئولان دانشکده پزشکی را پیگیری چالش‌ها و به روز شدن دستگاه‌ها و تجهیزات مرتبط با گروه‌های آموزشی عنوان کرد.

دکتر مهرنوش درودچی مدیر گروه ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز گفت: گروه ایمونولوژی دانشگاه از سال ۱۳۷۴ به طور رسمی تاسیس شد و از سال ۱۳۸۱ از سوی وزارت بهداشت با پایش فاکتور‌ها و شاخص‌های مختلفی مانند تعداد دانشجو، مقالات، آزمایشگاه، عضویت در هیات تحریریه، به عنوان یکی از قطب‌های ایمونولوژی بالینی کشور معرفی شده است.

او افزود: تاکنون ۱۵۴ دانشجوی کارشناسی ارشد و ۴۳ دانشجوی دکترای ایمونولوژی در این دانشکده فارغ‌التحصیل شده اند که اکنون در نقاط مختلف کشور مشغول به فعالیت هستند، همچنین هم اکنون ۱۰ دانشجوی کارشناسی ارشد و یازده دانشجوی مقطع PHD ایمونولوژی نیز در دانشکده در حال تحصیل هستند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.