سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون سیاسی فرماندار زرند:

دنبال مُسَکِن موقت نیستیم

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری از سازمان های مردم نهاد و خیریه ها جهت ورود به حوزه کارآفرینی و ایجاد فضای کسب و کار دعوت نمود.

حمد ایزدی معاون سیاسی فرماندار زرند در نشست معرفی فرصت‌های شغلی برای جامعه هدف بهزیستی با اشاره به اینکه باید منزلت و کرامت انسانی بعنوان یک اصل در نگاه مسئولان و مردم حفظ شود از برخی کمک های نوعدوستانه مردم به متکدیان و کودکان کار و معتادان متجاهر انتقاد کرد و گفت: وقتی می شود با انجام فعالیت‌های مختلف، این افراد را در جهت خودباوری و خودکفایی و حتی مسئولیت پذیری در قبال خود و خانواده شان کمک کنیم چرا با کمک‌های احساسی مان باعث می شویم این افراد نه تنها به فکر و اندیشه ی کار و تلاش نیفتند بلکه آن کمک‌ها باعث می شود به این روش زندگی ادامه دهند و حتی برخی افراد سالم هم احتمالا درگیر این معضل شوند.

محمد ایزدی گفت:شخصا از مناطقی که کارتن خوابها تجمع می کنند بازدید سرزده داشتم و وقتی از یکی از آنها که اتفاقا غیرزرندی هم بود پرسیدم چرا به فکر کار و تلاش نیستی؛ به چند ظرف غذایی که کنارش بود اشاره کرد و گفت: به این ظرفهای غذا نگاه کن از بس برایم غذا می آورند که تعدادی از آنها حتی هنوز باز نشده و نمی‌دانم چطوری باید آنها را بخورم، وقتی فرشم‌ زمین و لحافم آسمان است و مردم هم برایم غذا می آورند و برای تهیه ی پول مواد یک ساعت در شهر چرخ میزنم و به راحتی پول بدست می آورم دیگر چه لزومی بر کارکردن دارم.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی فرماندار افزود: برخی کمک‌های مردم و خیریه ها اصلا به صلاح نیست و گزارش‌هایی داریم که از سایر نقاط استان اخبار مهرورزی زرندیها بین کارتن خوابها و معتادان متجاهر پخش شده و اینجا را به منزله ی سرزمین رویاهای خود قلمداد می‌کنند و به شهرستان زرند مهاجرت می کنند و در نتیجه آثار روحی روانی حضور این افراد هم به شهروندان آسیب جدی وارد می‌کند و هم مشکلات عدیده ای برای ادارات مرتبط بوجود می آید.

ایزدی خاطرنشان ساخت؛ بجای این کمکها، بهتر است اولا برای ترک اعتیاد این افراد کاری شود و در مرحله ی دوم تثبیت پاکی آنان است که با استفاده از روش‌های کارآفرینی می‌توان آنان را به کار و تلاش واداشت و چه بسا استعدادهای بزرگی در بین این افراد است که می‌تواند به درد یک جامعه خورد. لذا پیشنهاد تشکیل کارگروه مرتبط و با همفکری متولیان امر و افراد کارشناسی که در بین شهروندان هستند و نظرات ارزشمندی دارند می شود تا به یک جمع بندی مفید برسیم نه فقط به فکر یک مُسَکن باشیم.

اوبیکاری را یک معضل اجتماعی دانست و با بیان اینکه با توانمند کردن اشخاص با ایجاد ایجاد اشتغال و کسب درآمد پایدار باعث بوجود آمدن یک جامعه فعال و پویا که شکوفایی اقتصادی را به دنبال دارد از سازمان های مردم نهاد و خیریه ها جهت ورود به حوزه کارآفرینی و ایجاد فضای کسب و کار دعوت نمود.

در این نشست رؤسای کار و تعاون، ميراث فرهنگي گردشگری وصنایع‌دستی، صمت، کشاورزی، و فنی حرفه ای هم فرصت‌های شغلی با تسهیلات کم بهره دولتی در حوزه های مختلف را برای خیریه ها تشریح کردند.

محمودی نسب رئیس بهزیستی و دبیر جلسه هم با اشاره به وجود قوانین حمایتی از کارآفرینان که تعدادی معلول را بکار مشغول می‌کنند از اعطای تسهیلات ۴میلیارد ریالی بازای اشتغال هر نفر معلول خبر داد و گفت:بسته های تشویقی دیگری نیز در بهزیستی برای افرادی که در این مسیر حرکت کنند وجود دارد که باعث می‌شود انگیزه ی کارآفرینان به استفاده از توان جامعه هدف بهزیستی بیشتر شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.