سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش ۲۰ درصدی تولید زعفران در بخش ندوشن

مدیر جهاد کشاورزی ندوشن از رشد ۲۰درصدی تولید زعفران در این بخش خبر داد.

موسوی، مدیرجهاد کشاورزی ندوشن گفت: کار برداشت زعفران از ۱۱ هکتار از زمین‌های کشاورزی بخش ندوشن آغاز شد و پیش بینی می‌شود ۵۵ کیلو گرم از این مقدار زمین کشاورزی برداشت شود.

او گفت: خواص دارویی و قیمت بالای زعفران در بازار از جمله شاخصه‌هایی محسوب می‌شود که استقبال کشاورزان منطقه را به سمت کشت این گیاه کم‌آبخواه افزایش داده است.

مدیرجهاد کشاورزی ندوشن افزود: پیش بینی می‌شود امسال از هر هکتار پنج کیلوگرم زعفران‌برداشت شود.

به گفته موسوی در کار برداشت رعفران در بخش ندوش بیش از ۵۰۰ نفر مشغول بکار هستند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.