سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مهم‌ترین راه ایجاد اشتغال ارتقای سطح مهارت جوانان جویای کار است

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان با اشاره به عدم مهارت کارجویان در استان گفت: مهم‌ترین راه ایجاد اشتغال جوانان و کاهش نرخ بیکاری ارتقای مهارت‌های عملی است.

علی جهانی به گستردگی و تنوع بازار کار در کشور اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه دانشگاه‌ها و نهاد‌های آموزشی باید بازار کار استان را رصد کنند و برنامه‌ای برای دانشجویان جهت آینده شغلی خود داشته باشند آموزش‌های خود را با نیاز بازار کار منطبق سازند.

وی با بیان اینکه کارفرمایان دنبال افراد توانمند و دارای مهارت هستند، افزود: مهم‌ترین حلقه اتصال کارجویان و کارفرمایان مهارت است چراکه کارجوی دارای مهارت به‌راحتی جذب کار می‌شود و یا خود با آن مهارت می‌تواند برای خود کارآفرینی کند.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان به ثبت‌نام کارجویان استان توسط کاریابی‌های غیردولتی اشاره کرد و گفت: با توجه به رصد و پایش کارجویانی که توسط این کاریابی‌ها به واحد‌های اقتصادی مشغول بکار شدند ۴۰ درصد از این افراد فاقد مهارت بودند که در صورت مهارت کارجویان افراد بیشتری جذب بازار کار می‌شد.

جهانی خاطرنشان کرد: در سطح شهرستان‌های لرستان ۲۰ مرکز کاریابی‌ها و مشاوره شغلی غیردولتی فعالیت می‌کنند که در هفت‌ماهه امسال توانستند ۴۵۶ نفر را در بنگاه‌های اقتصادی استان مشغول بکار کنند.

وی به مهارت‌آموزی افراد جویای کار در استان تأکید کرد و گفت: از این کارجویان تعداد ۲۴۴ نفر زن و ۲۱۲ نفر مرد بوده که افراد داری مهارت ۱۴۱ نفر و کارجوی فاقد مهارت ۳۱۵ نفر هستند.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان با بیان اینکه مراکز کاریابی می‌توانند با رصد بازار کار سهم بالایی در ایجاد اشتغال نقش مهمی داشته باشند، اضافه کرد: این مراکز می‌توانند با توجه به پایش بازار کار و با هدف ارائه راهنمایی و مشاوره شغلی به جویندگان کار و کارفرمایان به شناسایی فرصت‌های شغلی و تأمین نیرو برای بنگاه‌های اقتصادی استان کمک کنند.

جهانی بیان کرد: در هفت‌ماهه سال جاری بیش از ۹۸۰ فرصت شغلی از طرف واحد‌های اقتصادی استان به مراکز کاریابی در بخش‌های مختلف اقتصادی اعلام شده بود که بخشی از فرصت‌های شغلی معرفی شده به دلیل عدم مهارت کارجویان به این واحد‌ها معرفی نشدند.

وی با تأکید بر اینکه مراکز کاریابی معرفی کارجویان فاقد مهارت به فنی و حرفه‌ای استان را در دستور کار خود قرار دهند، افزود: ظرفیت بسیار خوبی در مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در سطح استان جهت مهارت افزایی جویندگان کار فاقد مهارت وجود دارد که لازم است هم فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و هم کارجویان با توجه به نیاز خود و بازار کار نسبت به آموزش‌های مهارتی اقدام کنند.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان بیان کرد: کاریابی‌های استان در این زمینه بیش از ۸۰ نفر از کارجویان را به مراکز فنی و حرفه‌ای برای کسب مهارت معرفی کردند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.