سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش فضای کتابخانه‌های عمومی آذربایجان شرقی

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان شرقی گفت: طی هفته کتاب امسال یک هزار متر مربع به فضای کتابخانه‌های عمومی استان افزوده می‌شود.

آقای بابایی مدیرکل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان شرقی در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی هشترود با بیان اینکه طی هفته کتاب امسال یک هزار متر مربع به فضای کتابخانه‌های عمومی استان آذربایجان شرقی افزوده می‌شود گفت: از این میزان ۸۰۰ متر در تبریز و ۲۰۰ متر در یامچی قرار دارند.

وی ادامه داد: ۱۱۵ کتابخانه عمومی نهادی و ۴۷ کتابخانه مشارکتی در استان فعال است و تلاش می‌کنیم تا تمام روستا‌های بالای ۲ هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت با کمک خیران صاحب کتابخانه شوند.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همچنین از تکمیل و تجهیز دومین کتابخانه شهر جدید سهند با سه هزار مترمربع طی این هفته خبر داد و گفت: کار‌های ساختمانی کتابخانه مراغه هم با پنج هزار مترمربع مساحت به زودی آغاز می‌شود.

آقای بابایی با اشاره به وجود بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ نسخه کتاب در کتابخانه‌های عمومی استان خاطرنشان کرد: هدف ما این است که تعداد کتاب‌های موجود در مخزن کتابخانه‌های عمومی استان را به میزانی برسانیم که به ازای هر نفر در استان حداقل یک جلد کتاب وجود داشته باشد.

وی به تجهیز تمام کتابخانه‌های استان به اینترنت پرسرعت بی‌سیم نیز اشاره کرد و ادامه داد: در پویش نذر کتاب در استان ۲۰ هزار جلد کتاب اهدا شد که ملکان در رتبه اول و هشترود در رتبه ۲۰ قرار داشت.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌شرقی از شهرداران استان هم خواست تا پایان آذرماه تمام بدهی خود شامل نیم‌درصد از درآمد‌های شهرداری‌ها را به حساب انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان‌ها واریز کنند.

وی گفت:چهارمین مینی‌بوس کتابخانه سیار هم به‌زودی در شبستر راه‌اندازی خواهد شد و ترویج روزافزون کتاب و کتابخوانی نیز با اجرای طرح‌های مختلف در دستور کار قرار دارد.

فرماندار هشترود نیز در این جلسه از غیراستاندارد بودن کتابخانه‌های عمومی این شهرستان در شهر هشترود و نظرکهریزی انتقاد کرد و گفت: میز و صندلی چوبی این کتابخانه‌ها بیش از ۳۰ سال قدمت دارد و قابل نشستن نیست.

آقای توری ادامه داد: کتابخانه عمومی نظرکهریزی در مسیر سیلاب احداث شده است و با جاری شدن یک سیل کوچک امکان تخریب آن وجود دارد و انتقال آن به مکانی دیگر با مصوبه ستاد بحران شهرستان ضروری است.

وی راه‌اندازی کتابخانه سیار در دهستان‌های بزرگ این شهرستان را خواستار شد و اضافه کرد: متاسفانه روستاییان دسترسی محدودی به کتابخانه دارند و کتابخانه‌های سیار می‌تواند برای این افراد خدمات ارائه دهد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.