دکتر احمد یزدانپناه روز شنبه ۲۱ آبان در نشست مشترک با نمایندگان سازمان بهزیستی استان بوشهر اظهار کرد: غربالگری و شناسایی نوزادان کمشنوا در استان از سوی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و سازمان بهزیستی با همکاری معاونت درمان اجرا میشود.
وی اضافه کرد: یکی از الزامات اجرای طرح ملی کاشت حلزون شنوایی هماندیشی و برنامهریزی درونسازمانی و بین بخشی است که فرایندهای این موضوع در نشستهای مشترک با سازمان بهزیستی مورد بازبینی قرار گرفت.
دکتر یزدانپناه تصریح کرد: یکی از ملزومات دستیابی به استانداردهای عالی خدمت، توسعه بخشهای درمانی و تجهیزات پزشکی بهروز است که بر همین اساس، با همکاری سازمان بهزیستی و معاونت بهداشتی، ایجاد مراکز توانبخشی شنوایی کودک و خانواده و تأمین تجهیزات غربالگری شنوایی استاندارد در دستور کار قرارگرفته است.
وی با اشاره به اهمیت تشخیص کمشنوایی در بدو تولد عنوان کرد: برای نوزادان متولدشده با مشکل شنوایی تا قبل از ۹ ماهگی درمانهایی غیر از کاشت حلزون شنوایی انجام میشود و در صورت پاسخ ندادن کودک به این درمانها کاشت حلزون صورت میگیرد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با تأکید بر انجام صحیح و کامل فرآیند غربالگری تا مراحل تشخیص و درمان خاطرنشان کرد: با تعامل و همکاری بیشتر با معاونت بهداشتی دانشگاه نظارت بر پایگاههای غربالگری شنوایی استان بیشتر و مؤثرتر خواهد شد.