سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هریسا غذای لذیذ زمستانی کشمیری‌ها

هریسا یک غذای اصیل و سنتی در کشمیر هند است که از گوشت گوسفندی، روغن، پیاز سرخ شده و چند رشته زعفران، تهیه شده و در فصل زمستان با نان تخت کشمیری معروف به «ژوت کشمیری» سرو می‌شود.

هریسا یک غذای اصیل و سنتی در کشمیر هند است که از گوشت گوسفندی، روغن، پیاز سرخ شده و چند رشته زعفران، تهیه شده و در فصل زمستان با نان تخت کشمیری معروف به «ژوت کشمیری» سرو می‌شود.

در سرینگر کشمیر، به‌ویژه در خیابان‌های مرکز شهر، طوفان‌های صبحگاهی زمستان با موج‌های بخار و عطر خوش‌بوی هریسا که از مغازه‌های هریسا بیرون می‌آید، در هم می‌آمیزد و هر آدمی را به یک بشقاب هریسای غنی و داغ ترغیب می‌کند. تصاویر زیر را عبید مختار از این غذای کشمیری ثبت کرده است.

منبع: برنا

برچسب ها: غذای سالم ، سنتی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.