سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تکمیل بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی اردبیل نیازمند ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار است

معاون راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی نجف زاده اردبیل مورد نیاز است.

علی یوسف زاده گفت: طرح بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی نجف زاده اردبیل از پیشرفت ۱۲ درصدی برخوردار است و در صورت تامین اعتبار تا سه سال آینده تکمیل می‌شود.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل  با بیان اینکه زمین این پروژه توسط خیر اردبیلی مرحوم نجف زاده برای احداث بیمارستان اهدا شده است، می گوید : مساحت زمین این بیمارستان حدود ۴۳ هزار متر مربع بود که با توجه به نیت خیر ۴ هزار متر مربع از این مساحت برای ساختمان خدماتی اختصاص داده شده و نسبت به تکمیل این ساختمان بصورت مجزا اقدام شده است.

او با اشاره به اینکه ۳۹ هزار مترمربع از این مساحت نیز در اختیار ساختمان اصلی بیمارستان قرار گرفته است، گفت: در آغاز عملیات اجرایی بیمارستان ، این طرح بصورت ۲۵۶ تختخوابی مصوب شده بود که براساس نیاز مردم استان و همچنین پیگیری‌های مسئولان استانی برای خدمات دهی بهتر به مردم ، این بیمارستان به صورت اسمی به بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی و عملا طبق استانداردهای روز ۵۲۴ تختخوابی خواهد شد.

یوسف زاده مساحت این ساختمان را ۵۳ هزار مترمربع عنوان کرد و می گوید : این بیمارستان در ۲ بخش اعصاب و روان دارای ۲ طبقه به مساحت ۲ هزار و ۳۰۰ متر مربع و بخش ساختمان اصلی در هشت طبقه اجرا خواهد شد.

او ارتقا و افزایش تخت‌های این بیمارستان از ۲۵۶ تخت خوابی به ۵۰۰ تختخوابی را از علل توقف یک الی ۲ساله در اجرای عملیان احداث آن برشمرد و گفت: به دلیل افزایش ۳ برابری طبقات ساختمان و به جهت اینکه کل سازه باید بازنگری می‌شد عملیات اجرایی آن متوقف شد و پس از تحکیم طرح با شرایط زمین شناسی موجود در محل ساختمان در نهایت عملیات اجرائی آن توسط پیمانکارهم اکنون با قوت و سرعت هرچه تمام از سر گرفته شده است.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل  مصوب شده برای ساخت و تکمیل این بیمارستان ۲هزار  میلیارد ریال اعتبار از محل ماده ۵۶ بانکی،۳۰۰سه هزارمیلیارد ریال از محل فروش املاک مازاد دانشگاه علوم پزشکی، ۲هزار میلیارد ریال از محل خود وزارت بهداشت ( ارزش افزوده ) وسه هزار میلیارد ریال نیز در سه سال از طریق پیوست یک قانون بودجه تامین شود گفت : تا کنون ۸۷۰ میلیارد ریال از محل پیوست و یک هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال نیز از محل ارزش افزوده برای ساخت این بیمارستان ابلاغ شده است.

یوسف زاده می گوید: در طول یک سال مالی این اعتبار تخصیص خواهد یافت و با سایر موارد که پیش بینی شده طرح شتاب بیشتری می‌گیرد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.