سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پژوهش‌ها باید به سمت کاربردی و ثروت‌آفرین حرکت کند

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار اردبیل گفت: پژوهش‌ها باید به‌سمت کاربردی شدن و ثروت‌آفرینی سوق یافته و در راستای حل مشکلات جامعه و مردم عمل کنند.

کاظم دبیر گفت: هدف‌گذاری هفته پژوهش و فناوری باید در طول سال انجام شده و روند فعالیت‌ها ارزیابی شود و این هفته باید برای عموم مردم ملموس باشد که برای تحقق این مهم نیازمند توجه ویژه به تبلیغات میدانی هستیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار اردبیل در شورای سیاست‌گذاری ستاد برگزاری هفته پژوهش و فناوری استان اردبیل اظهار کرد: بازدید دانش‌آموزان و عموم مردم از نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی ضروری بوده و پژوهش‌ها و فناوری‌ها باید به‌سمت کاربردی شدن و ثروت‌آفرینی سوق یابند و در راستای حل مشکلات جامعه و مردم عمل کنند.

تشکیل ستاد توسعه استانی در دانشگاه محقق اردبیلی

اسماعیل چمنی، سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی نیز در این نشست گفت: ۱۲ تا ۱۸ آذر سال جاری به‌عنوان هفته پژوهش و فناوری در استان‌ها نامگذاری شده که اجرای زنگ پژوهش، برگزاری نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی و فناوری و رونمایی از دستاورد‌های جدید، برگزاری جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده، برگزاری نشست‌ها و سمینار‌های تخصصی، تجلیل از مخترعان و برگزاری تور‌های پژوهشی از جمله مهم‌ترین برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای این هفته است.

او بیان کرد: با تشکیل ستاد توسعه استانی در دانشگاه محقق اردبیلی تلاش خواهد شد تا پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و رساله‌های دکتری در راستای حل مسائل و مشکلات جامعه اجرا شوند.

درخشش دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های جهانی

سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به موفقیت‌های این دانشگاه طی یک سال گذشته، افزود: در رتبه‌بندی یواس‌نیوز ۲۰۲۳، جمعا ۵۲ دانشگاه ایرانی در بین ۲هزار دانشگاه برتر از بیش از ۹۵ کشور جهان حضور دارند که در این میان دانشگاه محقق اردبیلی ضمن حضور برای دومین سال پیاپی، موفق به صعود ۱۳۸ پله‌ای در جایگاه جهانی و ۲ پله‌ای در سطح ملی شده است.

چمنی تصریح کرد: دانشگاه محقق اردبیلی برای سومین سال پیاپی در بین دانشگاه‌های برتر جهان در رتبه‌بندی تایمز ۲۰۲۳ قرار گرفته و رتبه ۳ کشور را در حوزه مهندسی رتبه‌بندی موضوعی تایمز ۲۰۲۳ کسب کرده است و همچنین ۱۲ نفر از اعضای هیأت علمی، ۴ نفر از فارغ‌التحصیلان و یک نفر از پژوهشگران مدعو دانشگاه در زمره دانشمندان ۲درصد برتر جهان در سال ۲۰۲۲ قرار گرفته‌اند.

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.