ذائبی کارشناس بهداشت محیط استان کرمانشاه با بیان اینکه زباله خشک باید از زبالهتر تفکیک شود گفت : برخی زبالهها مانند سبزیجات و میوهها قابل تجزیه هستند و به چرخه طبیعت بر میگردند و برخی دیگر قابل بازیافت و استفاده دوباره هستند.
وی ادامه داد: تولید زباله کمتر در بین خانوادهها باید نهادینه شود اگر اسباب بازی و یا لوازم قابل استفاده داریم میتوانیم با اهدا به دیگران چرخه تولید زباله را به تاخیز بیندازیم.
کارشناس بهداشت محیط استان کرمانشاه گفت: در برخی خانوادهها استفاده از ظروف یکبار مصرف رواج یافته که به تولید زباله بیشتر منجر میشود.
ذائبی با بیان اینکه ظروف پلاستیکی قابل تجزیه نیستند افزود: زمان بسیاری تولید میکشد تا یک بطری یا لیوان پلاستیکی تجزیه شود و تولید زبالههای غیر قابل تجزیه باعث آلودگی طبیعت و محیط زیست میشود.
وی ادامه داد: در مهمانیهای خانوادگی بهتراست به جای استفاده از ظروف یکبار مصرف از ظروف قابل شستشو استفاده شود.
کارشناس بهداشت محیط استان کرمانشاه گفت: در برخی واحدها ایدههای جالبی برای فرهنگسازی بازیافت زبالهها اجرا میشود که در مقابل تحویل کاغذ به آنها گلدان گل داده میشود و یا از لاستیکها به عنوان گلدان گل استفاده میکنند.
وی با اشاره به فعالیت ۲۵۰ بازرس بهداشت در استان گفت: این بارزسان به طور مستمر بر نحوه فعالیت واحدهای صنفی، جمع آوری زباله، رعایت اصول بهداشتی نظارت میکنند .