سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اعتبارات حوزه آبخیزداری استان قطره‌چکانی است

معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه اعتبارات حوزه آبخیزداری استان را قطره‌چکانی عنوان کرد و گفت : با این اعتبارات کم نمی‌توان پروژه‌های آبخیزداری را به خوبی طراحی و اجرا کرد.

غلامرضا چامه معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه با بیان اینکه برای اجرای پروژه‌های آبخیزداری در سراسر استان با محدودیت منابع مالی مواجه هستیم، گفت : با اعتبارات فعلی عملا نمی‌توان پروژه‌های آبخیزداری استان را پیش برد.

وی با بیان اینکه سالانه حدود ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای پروژه‌های آبخیزداری استان مصوب می‌شود، افزود: متاسفانه کمتر از نیمی از این اعتبارات تخصیص پیدا می‌کند که رقم خیلی کمی است.

معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه با اشاره به اینکه برای اجرای پروژه‌های آبخیزداری در سطح یک هکتار پنج میلیون تومان منابع لازم است، گفت: با توجه به بالا بودن سطوح اجرای پروژه‌های آبخیزداری، اعتبارات زیادی برای اجرای آن‌ها در استان نیاز است.

وی با بیان اینکه هم اکنون در ناحیه رودخانه رازآور و قره سو که حدود یک چهارم مساحت استان کرمانشاه شامل ۵۳۰ هزار هکتار را در بر می‌گیرد، نیاز به اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری داریم، گفت: اجرای این پروژه‌ها اعتبارات زیادی در حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان نیاز دارد.

چامه تاکید کرد: در حوزه قره‌سو نیاز جدی به اجرای پروژه‌های آبخیزداری داریم، چون در صورت بروز بارندگی‌های شدید و سیلابی شدن مسیل‌ها در این حوزه مشکلات جدی خواهیم داشت.

وی اشاره‌ای هم به انجام اقدامات آبخیزداری در محدوده تنگ کنشت در شمال شهر کرمانشاه در چند سال گذشته داشت و تصریح کرد: با اقدامات آبخیزداری و آبخوان‌داری صورت گرفته در محدوده تنگ کنشت، شامل ایجاد سازه‌ها و حوضچه‌های کنترل سیلاب، انجام پروژه‌های قنات معکوس و... جلوی سیلاب ناشی از بارندگی‌ها در بالادست شمال شهر کرمانشاه را گرفته‌ایم.

چامه تاکید کرد: با انجام پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری هم اکنون ظرفیت نگهداری یک میلیون مترمکعب آب در ناحیه شمال شهر کرمانشاه وجود دارد که عدد بزرگی است، لذا اگر سیلابی هم در شمال شهر کرمانشاه رخ دهد، ناشی از آبگرفتگی معابر شهری خواهد بود.

معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه با بیان اینکه در جنوب شهر کرمانشاه هم در محدوده سراب قنبر، آبشوران و چمن در سال‌های گذشته کار‌های آبخیزداری خوبی انجام شده، گفت: در این محدوده هم هیچ مشکلی از نظر سیلابی شدن مسیل‌ها در بارش‌های شدید نخواهیم داشت.

وی در ادامه اشاره‌ای هم به تشکیل قرارگاه آبخیزداری و آبخوان‌داری در استان کرمانشاه داشت و ابراز امیدواری کرد: با تشکیل این قرارگاه اقدامات خوبی در حوزه اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری در استان انجام شود که نتایج آن منجر به تغذیه دشت‌های استان شود

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.