سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وجود ۵۷۶ واحد تولید گوشت مرغ در کرمانشاه

مسئولان سازمان جهاد کشاورزی گفتند هم اکنون ۵۷۶ واحد تولید وجود دارد که در هر دوره ۷۰ هزار تن گوشت مرغ تولید می‌شود.

سیروس نوروزی معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان گفت : تولیدات استان از ابتدای امسال تا پایان مهر ماه چهارده میلیون و پانصد قطعه بود که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۱۴ درصدی را نشان می‌دهد.

سیروس نوروزی دلیل کاهش مقطعی جوجه ریزی را گرمای هوا ذکر کرد و افزود: در حوزه تامین نهاده‌ها در استان مشکل خاصی وجود ندارد، اما در بعضی مواقع به دلیل تاخیر در بارگیری، انتقال نهاد‌ها به استان با تغییر صورت می‌گیرد.

وی به این نکته اشاره کرد که هم اکنون ۱۰ درصد بیش از نیاز استان تولید می‌شود و مازاد این تولیدات به سایر نقاط کشور ارسال می‌شود.

به گفته معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان ۵۷۶ واحد مرغداری در استان فعال است که از این واحد‌ها در هر دوره ۷۰ هزار تن گوشت سفید تولید می‌شود.

هم اکنون قیمت هرکیلوگرم مرغ در بازار۶۳هزار تومان است .

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.