سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس دیوان عدالت اداری:

آموزش و پرورش امانتدار بزرگی است

رئیس دیوان عدالت اداری گفت: آموزش و پرورش امانتدار بزرگی است و باید به مخاطرات آن توجه جدی داشت و از خطا‌های این مجموعه نمی‌توان به سادگی گذشت.

حجت الاسلام و المسلمین حکمتعلی مظفری رئیس دیوان عدالت اداری در نشست اعضای هیات‌های رسیدگی به تخلفات اداری وزارت آموزش و پرورش که در شهر مشهد مقدس برگزار شد، با اشاره به اهمیت جایگاه هیئت‌های تخلفات اداری در رسیدگی به موضوعات و تخلفات اداری،گفت: هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری، بازوی دستگاه تعلیم و تربیت هستند.

او با اشاره به دو آیه ابتدایی سوره جمعه، به اهمیت موضوع آموزش و پرورش در تعلیمات دینی و اسلامی پرداخت و افزود: وزارت آموزش و پرورش تنها وزارتخانه ساختار ساز و بنیانگذار است که در مهمترین کتاب آسمانی بار‌ها به آن پرداخته شده و بهترین اوقات افرادی که در آینده تاثیرگذار خواهند بود در اختیار این وزارتخانه است.

رئیس دیوان عدالت اداری ادامه داد: آموزش و پرورش امانتدار خیلی بزرگی است و باید به مخاطرات آن توجه جدی داشت و از خطا‌های این مجموعه نمی‌توان به سادگی گذشت و نباید اجازه بدهید که خطا‌های آن به فساد تبدیل شود.

حجت الاسلام و المسلمین مظفری نقش هیات‌های رسیدگی به تخلفات اداری در جهت کاهش بروز تخلفات اداری را از راهبرد‌های اصلی در این حوزه دانست و بیان کرد: این هیئت‌ها باید با احساس مسئولیت بیشتر و بیش از آنچه که در قانون برای آن‌ها در نظر گرفته شده عمل کنند و نباید منتظر ثبت تخلف و شکایت بمانند و همیشه یک قدم جلوتر و با اقدامات پیشگیرانه در جلوگیری از وقوع تخلف، پیشرو باشند.

او بحث آسیب شناسی را برای کلیه دستگاه‌های اجرایی در حوزه پیشگیری مهم دانست و تصریح کرد: با شناسایی زمینه‌های بروز تخلف و صدور احکام صحیح از سوی هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری می‌توان شاهد بازدارندگی و کاهش تخلفات در سازمان‌ها بود.

رئیس دیوان عدالت اداری تاکید کرد: برگزاری جلسات دیداری و شنیداری و دیدار چهره به چهره مدیران با کارکنان و معلمان در کاهش بروز تخلفات، یکی از راهکار‌های اثربخش در حوزه کاهش تخلفات اداری می‌باشد.

حجت الاسلام و المسلمین مظفری تکریم معلمان و حفظ شان جایگاه آن‌ها را مهم دانست و اظهار کرد: اعضای هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری باید متصف به اوصاف اخلاقی و اداری باشند و در جلسات رسیدگی حتی اگر فردی خطای بزرگی مرتکب شده باشد، باید اخلاق را رعایت کند و شان و جایگاه انسان‌ها را در نظر بگیرند و در گفتار و رفتار سرآمد مجموعه خود باشند.

او به اهمیت تصمیم گیری در هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری تاکید کرد و افزود: تعجیل در صدور رای در هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری آفت مهمی در تصمیم گیری است و دادرسی باید عادلانه و منصفانه باشد.

رئیس دیوان عدالت اداری ضمن تاکید بر حضور همه اعضا در زمان تشکیل هیئت‌های رسیدگی به تخلفات در سازمان‌ها تحقیق از منابع مختلف را در تصمیم گیری درست حائز اهمیت دانست و ادامه داد: باید تلاش کنیم در تصمیم گیری‌ها رضایت حق تعالی، رعایت کامل قانون و در نهایت صدور حکم مستدل و مستند ملاک کار قرار گیرد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.