کریمی مدیر صنایع تبدیلی استان کرمانشاه با اشاره به تولید ۴ هزار تن زیتون در استان گفت : در سال ۹۹ دو واحد فرآوری زیتون در دالاهو و سرپل ذهاب راه اندازی شد که زیتون روغنی و زیتون کنسروی فرآوری میکنند.
وی افزود: واحد سوم هم در دست اقدام است که با اعتبارات امسال کار ساخت آن آغاز میشود.
مدیر صنایع تبدیلی استان کرمانشاه گفت: زیتونهای تولید شده در استان کرمانشاه به دلیل مرغوبیت بالا ماندگاری خوبی دارند و به صورت زیتون شور زیتون پرورده زیتون روغنی مورد استفاده قرار میگیرند.
کریمی گفت: زیتون استان کرمانشاه قابلیت رقابت با استانهای شمالی را دارد و در تلاشیم تا باغات زیتون استان را توسعه دهیم .