سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت و گوی ویژه خبری مطرح شد؛

کاهش هزینه بیماران سرطانی / ورود ۲۶ بیماری به صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج

مدیرعامل بیمه سلامت با حضور در برنامه گفت و گوی ویژه خبری درباره صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج توضیحاتی را بیان کرد.

محمدمهدی ناصحی گفت: در سالگرد بیمه همگانی از صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج رونمایی شد. پیش از این تنها ۵ بیماری را به عنوان بیماری خاص تحت پوشش قرار می‌دادیم  اما با همت مجلس و دولت توانستیم در نیمه دوم سال این صندوق را تکمیل کنیم و کار را اجرایی کنیم.

او گفت: در مرحله اول توانستیم ۲۶ بیماری را تحت پوشش این صندوق قرار دهیم البته این عدد به ۴۴ بیماری خواهد رسید. در این صندوق بیماری‌هایی که پر هزینه بودند را توانستیم پوشش دهیم. ما این موضوع را با همکاری معاونت درمان تحت پوشش صندوق قرار دادیم.

مدیرعامل بیمه سلامت گفت: در گروه اول بسته‌های کاملی برای بیماری‌های تالاسمی ، ام اس و چند بیماری دیگر فراهم کرده ایم و بعضی دارو‌ها را که سابق پوشش نمی‌دادیم را تحت پوشش قرار می‌دهیم بنابراین؛ هزینه‌های بیماران کاهش پیدا می‌کند، همچنین داروهای بیماران متابلیک هم تحت پوشش قرار می‌گیرد. بیماران‌ای بی نیز که در گذشته پوششی به آن‌ها تعلق نمی‌گرفت به طور کامل تحت پوشش صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج قرار می‌گیرند.

او ادامه داد: افراد باید در سامانه بیماری‌های نادر ثبت نام کنند تا مورد حمایت قرار بگیرند. در بحث بیماری‌های اس ام‌ای کلیه خدمات تحت پوشش قرار می‌گیرد. خوشبختانه دارو‌های وارداتی نیز در سامانه بیمه سلامت وارد شده است و مردم می‌توانند از آنها استفاده کنند. منابع این کار نیز با دستور وزیر بهداشت و همکاری سازمان برنامه و بودجه اختصاص داده شده است.

ناصحی اظهار کرد: دو دارویی که برای بیماران اس ام‌ای وارد شده تنها ۳۰ درصد اثر بخشی دارد و در سطح استانی نیز توزیع شده است. بیماری سی اف نیز تقریبا به طور کامل تحت پوشش قرار گفته شده است،  همچنین بیماران اوتیسم نیز در این مسیر تحت پوشش مناسبی قرار گرفته اند.

وی افزود: در این طرح ۹۵ داروی سرطانی که گران قیمت بودند نیز تحت پوشش قرار گرفته است. در زمینه سرطان هزینه‌های خوبی را این صندق پرداخت می‌کند. در بحث بیماری‌های قلبی عروقی و پیوند‌ها نیز ورود کرده ایم و بعضی از عوارض بیماری دیابت نیز در این صندوق پوشش داده ایم.پارکینسون در مرحله بعدی تحت پوشش این صندوق قرار خواهد گرفت.

ناصحی ادامه داد: شروع خدمات را از اول مهر قرار داده ایم  اما افرادی که از اول سال نیز هزینه کرده اند اسناد آن را دریافت می‌کنیم و امیدواریم  همه افراد در تمامی بیمه‌ها را بتوانیم تحت پوشش قرار دهیم.

مدیرعامل بیمه سلامت افزود: با توجه به این که این صندوق نگاه جامعی دارد عمده هزینه‌ها دربخش دولتی پرداخت شده، اما در بخش‌های خصوصی نیز این هزینه‌ها پرداخت می‌شوند.

ناصحی گفت:محاسبه ما برای اعتبارات صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج، ۱۸ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای امسال است، اما ۵۰۰۰ میلیارد تومان برای این صندوق در نظر گرفته شده است.

میر محمدی، نایب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی گفت: آیین نامه اجرایی این صندوق به خوبی عملیاتی شده است و این مسئله می‌تواند بخش قابل توجهی از هزینه‌های بیماران را تحت پوشش قرار دهد .مجلس کمک می‌کند تا آثار مثبت صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج استمرار داشته باشد و اگر عملکرد این صندوق به خوب باشد به طور قطع از منابع هدفمندی یارانه‌ها و منابع دیگر کمک می‌کنیم بنابراین مجموعه سازمان بیمه را مورد حمایت قرار می‌دهیم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
احمد
۰۲:۵۵ ۰۴ آبان ۱۴۰۱
چرا برای بیماران کلیت که دکتر دارو مینویسد فقط نصف ان را قبول می کنید مگر به پزشکان متخصص اعتماد ندارید داروی کولیت روده هر امپول ان حدودا ۸۰۰هزار تومان است که در هرماه پسرم باید ۸ ععد بزند ولی شما ۵ عدد ان را به قیمت دولتی قبول میکنید پسرم ۳۰ ساله است از کجا بیاورد ومابقی ان را پرداخت کند لطفا ملاحظه بفرمایید