سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساختِ پارک آموزشی، ویژه دانش‌آموزان نابینا در کرمان آغاز شد

کلنگ ساختِ پارک آموزشی (شهرک تحرک و جهت‌یابی) ویژه دانش‌آموزان نابینای کرمان در مرکز آموزشی نابینایان شهید عرب‌نژاد به زمین زده شد.

سعید شعرباف،  شهردار کرمان، در مراسم کلنگ‌زنی پارک آموزشی ویژه دانش‌آموزان نابینا که با حضور مدیر اداره آموزش و پرورش استثنایی استان کرمان برگزار شد، پیگیری برای ایجاد پارک آموزشی در مجموعه آموزشی شهید عرب‌نژاد را کاری بزرگ دانست و گفت: امیدوارم بتوانیم در حد وظایف و اختیارات خود، بخشی از کار را برعهده بگیریم.

او  افزود: در صورت فراهم‌شدن شرایط لازم، قصد داریم چنین مواردی را در مدارس دیگر نیز پیگیری کنیم.

شهردار کرمان تأکید کرد: پیشنهاداتی را که به‌طور مستقیم برعهده شهردار است، انجام خواهم داد و موارد دیگری را هم که مستلزم مطرح‌شدن در صحن علنی شورای شهر است، پیگیری خواهم کرد.

او حضور مهدی‌زاده، عضو هیئت‌مدیره انجمن نابینایان استان کرمان را به عنوان مشاور شهردار در امور افراد دارای معلولیت، مزیتی برای پیشبرد امور مربوط در زمینه افراد دارای معلولیت دانست و  بیان کرد: با توجه به درخواست وی درخصوص تهیه و تأمین کتاب قرآن با خط بریل، مختص دانش‌آموزان نابینای مدرسه استثنایی، تا حد ممکن کمک خواهیم کرد.

شعرباف، در مورد تأمین سرویس برای مدارس استثنایی شهر کرمان، گفت: با این پیشنهاد موافق هستیم؛ اما برای تأیید این موضوع باید تصمیم شورای اسلامی شهر را مدنظر قرار دهیم و کار را مرحله‌به‌مرحله پیش ببریم.

او در مورد طراحی مدل شهری پارک شهروندی مختص دانش‌آموزان نابینا که از سوی طراح تشریح و مورد بررسی قرار گرفت، گفت: لازم است طرح ارائه‌شده، به همت کارشناسان شهرداری مورد بررسی قرار گیرد و سپس به سمت اجرا برود.

شهردار کرمان، بر لزوم مشخص‌کردن پیمانکار باصلاحیت و باسابقه در این خصوص تأکید کرد و افزود: شهرداری در این مجموعه، کار فضا‌سازی، ایجاد فضای سبز و آماده‌سازی معابر را انجام خواهد داد.

او بیان کرد: پارک آموزشی در این مجموعه، به‌ صورت مشارکتی از سوی شهرداری و این مجموعه آموزشی ساخته می‌شود.

محمود بنی‌اسد دشتابی، مدیر اداره آموزش و پرورش استثنایی استان کرمان نیز با بیان اینکه بخش زیادی از دانش‌آموزان نابینا، از مناطق محروم به این مجموعه می‌آیند، گفت: به‌دلیل پایین‌بودن وضعیت اجتماعی و اقتصادی و نبود امکانات توانبخشی، اغلب خانواده‌های بچه‌های توان‌یاب، در خصوص روش‌های آموزش و پرورش و توان‌بخشی، آگاهی کافی ندارند و به‌دلیل پراکندگی خانواده‌ها و دوری مسافت، به‌طور کامل از خدمات مشاوره‌ای برخوردار نیستند.

او با اشاره به اینکه بین ۷۰ تا ۱۱۰ نفر در این مجموعه آموزشی مشغول به تحصیل هستند، افزود: دانش‌آموزان در کنار علم‌آموزی، آموزش‌های توان‌بخشی می‌بینند و تعدادی از آن‌ها نیز به سطح علمی خوبی رسیده‌اند.

بنی‌اسد دشتابی، شهردار کرمان را از مسئولان فهیم و دلسوز شهر دانست و افزود: این بچه‌ها به‌علت نقص بینایی، فرصت تعاملات اجتماعی و آموزشی ندارند؛ بنابراین، نیاز است با ارائه آموزش‌های شهروندی، به‌عنوان شهروند موفق، زندگی کنند و زیر نظر مربیان، آموزش‌های اجتماعی لازم را فرا بگیرند.

 در پارک آموزشی در مقیاس کوچک، فعالیت شهروندی به دانش‌آموزان نابینا آموزش داده می‌شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.