قباد محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه امروز (سوم آبان) در آیین تجلیل از موکبداران سلامت استان کرمانشاه، با قدردانی از خدمات رسانی کادر درمان در پیادهروی اربعین، گفت : در جریان پیادهروی اربعین خدمات بهداشتی درمانی خیلی خوبی به زوار عتبات عالیات در مرز خسروی و دیگر مسیرهای تردد زوار در استان کرمانشاه ارائه شد.
وی با اشاره به پای کار بودن سپاه، ارتش و هلال احمر در ارائه خدمات بهداشتی درمانی مطلوب به زوار پیادهروی اربعین، گفت: به دلیل ترافیک سنگین ایام اربعین به ویژه در مسیر برگشت زوار خیلی نگران تصادفات در محورهای تردد زوار در استان کرمانشاه بودیم که به یاری خداوند و با همکاری هلال احمر، و نیروهای نظامی و انتظامی با وجود اینکه ینکه تصادفات زیادی هم در مسیر داشتیم، اما کمترین تلفات را شاهد بودیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اشارهای هم به بالا بودن دمای هوا در ایام پیادهروی اربعین داشت و گفت: دمای بالای هوای نگرانی از بروز پدیده گرمازدگی در بین زوار را بیشتر میکرد که خوشبختانه با پای کار بودن کادر درمان هیچگونه تلفاتی در خصوص گرمازدگی در پیاده روی اربعین در استان نداشتیم، البته بیش از دو هزار فرد گرمازده به مراکز درمانی مراجعه کردند.
وی با بیان اینکه در ایام اربعین خدمات سرپایی به زوار اربعین رایگان ارائه شد، تاکید کرد: در ایام اربعین نه کمبود دارو در استان داشتیم و نه حتی کمبود سرم.
محمدی افزود: باید نواقص کار را در خدمت رسانی به زوار پیاده روی اربعین پیدا کرد تا در سنوات بعدی خدمات بهداشتی درمانی مطلوب تری به زوار ارائه دهیم.
وی با بیان اینکه پیاده روی اربعین اثرات فرهنگی زیادی در جامعه با توجه به شبیخون فرهنگی دشمن و شبکههای ماهوارهای دارد، گفت: پیاده روی اربعین جامعه را در برابر توطئههای دشمنان بیمه میکند.
وی اشارهای هم به پیشرفتهای علمی رخ داده در کشور در سالهای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی داشت و گفت: قبل از پیروزی انقلاب در زمینههای مختلف پزشکی، دندانپزشکی و دارو و درمان کشوری کاملا وابسته بودیم، کما اینکه از کشورهایی مثل بنگلادش در داخل کشور پزشک داشتیم و از همه جا هم دارو وارد میکردیم، اما امروز به جایگاهی رسیدهایم که پیشرفت پزشکی ما پا به پای جهان است.
وی ادامه داد: در دوران شیوع بیماری کرونا در مدت زمان کوتاهی از نظر تامین دارو و ماسک و دیگر تجهیزات خود را مجهز کرده و حتی در زمینه تولید واکسن هم که تنها پنج، شش کشور دنیا توانستند ورود کنند، موفق عمل کردیم و به تولید رسیدیم .