سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ضرورت بستر سازی مناسب برای تحقق اهداف سند مهندسی فرهنگی فارس

مدیرکل فرهنگ و ارشاد فارس بر ضرورت تخصیص اعتبار برای اجرایی شدن برش استانی سند مهندسی فرهنگی تأکید کرد.

حمیدرضا قانعی در کارگروه فرهنگی سلامت زنان خانواده گفت: اگر امسال بستر سازی مناسب انجام نشود اجرایی شدن این نقشه در سال‌های آینده نیز با مشکلات بسیاری مواجه خواهد شد.

او با اشاره به فرآیند تدوین برش استانی سند مهندسی فرهنگی در فارس و اقدامات انجام شده برای اجرایی شدن این سند و انتظارات رهبر معظم انقلاب از اجرای این سند گفت: در حال حاضر توانسته‌ایم با تلاشی که در یک یا دو سال گذشته در استان انجام شده شاهد بازدهی و خروجی خوبی از تدوین سند و پایش اولیه در استان فارس باشیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس گفت: با پایش اولیه‌ای که صورت گرفته مشخص شده که در چه جا‌هایی مشکل وجود دارد و در چه جا‌هایی کم‌کاری شده و در چه بخش‌هایی نیاز به سرمایه‌گذاری بیشتری است و در نهایت چقدر زمان باید به حل هر مسئله که در این سند مطرح شده اختصاص یابد.

قانعی گفت: تمام تلاش خودمان را به کار گرفتیم که با بهره‌گیری از اساتید مجرب دانشگاه یک اقدام علمی در دبیرخانه صورت بگیرد و امروز می‌توانیم این ادعا را کنیم که رصد و پایش فرهنگی استان در دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی شکل گرفته و با اقدامات اصلاحی که در نقشه مهندسی فرهنگی خواهیم داشت قطعا در سال ۱۴۰۲ با قدرت بیشتری در مسیر پیشبرد اهداف مان در این عرصه و تحقق خواسته رهبر معظم انقلاب از اجرای این سند گام برداریم.

او، به سهم دستگاه‌های مختلف در اجرایی شدن سند نقشه مهندسی فرهنگی اشاره کرد و گفت: ۳۶ دستگاه برای اجرای این سند تعریف شده بود که همه این دستگاه‌ها برنامه‌های خود را طبق سند به دبیرخانه ارسال کردند.

قانعی گفت: برنامه دستگاه‌ها طی ۶ ماه گذشته به دبیرخانه ارسال و در حال حاضر نتایج پایش برنامه‌ها آماده شده است که بر اساس این نتایج می‌توانیم بگوییم که هر دستگاه چه سهمی را در اجرایی سازی نقشه مهندسی فرهنگی به عهده دارد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس گفت: ما سهم دستگاه‌ها را در اجرایی کردن سند و نقش آن‌ها را در برطرف کردن مشکلات بر اساس اقتضائات امروز جامعه و نکاتی که در سند لحاظ شده مشخص می‌کنیم.

او تأکید کرد: در واقع با در نظر گرفتن پیمایش اولیه‌ای که نقطه صفر و آغاز سند را تعریف می‌کند، سهم هر دستگاه را در برطرف کردن مسائل شناسایی شده، مشخص خواهیم کرد.

قانعی یکی از مطالبات اصلی مردم را در تحقق عدالت اجتماعی و اصلاح ساختار‌های ناکارآمد اداری دانست و گفت: همه دستگاه‌ها، کارشناسان ویژه اجرایی شدن سند را نیز معرفی کردند و ما با بهره‌گیری از تجارب این کارشناسان توانسته‌ایم وظیفه و سهم هر دستگاه را در برخی موضوعات کمتر و یا بیشتر در نظر بگیریم.

او بر ضرورت تخصیص اعتبار برای اجرایی شدن سند تأکید کرد و گفت: مجموع برآورد هزینه دستگاه‌ها ۶۰ میلیارد تومان است که سهم هر دستگاه در برآورد اولیه مشخص شده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس خواستار حمایت مالی از اجرایی شدن این سند شد و گفت: ما از کارگروه اجتماعی فرهنگی یک مصوبه می‌خواهیم که این مصوبه مبلغ اختصاصی استان به سند است. البته این مبلغ بایستی فارغ از بودجه‌های جاری که دستگاه‌ها در حوزه فرهنگی هزینه می‌کنند به سند اختصاص یابد.

او گفت: ما به واسطه این مصوبه و صورتجلسه‌ای که به تهران ارسال می‌کنیم، سهم استان را اعلام می‌کنیم تا سهم ملی نیز اختصاص یابد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس گفت: اگر امسال ریل‌گذاری مناسب انجام نشود اجرایی شدن این نقشه در سال‌های آینده نیز با مشکلات بسیاری مواجه خواهد شد؛ لذا ضروری است که بودجه‌ای برای هر چه بهتر اجرایی شدن این سند تخصیص یابد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.