سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نگرانی مدیرکل ورزش کرمان از حذف اعتبارات ۲۷ صدم استانی

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان گفت: با حذف اعتبارات ۲۷ صدم استانی، در آینده برای توسعه زیرساخت‌ها با مشکلات اساسی مواجه می‌شویم.

میثم پاریزی در دیدار با فداکار استاندار کرمان که به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش انجام شد، به بیان گزارشی در مورد وضعیت ورزش استان کرمان پرداخت و گفت: هم اکنون سرانه فضای ورزشی استان با میانگین کشور برابر است.

او با اعلام اینکه پراکندگی و جمعیت استان، کار را برای حوزه مدیریتی در بحث اجرا سخت کرده است، افزود: تمرکز جمعیت کمک می‌کند تا از امکانات و زیرساخت‌ها استفاده بهینه‌ای صورت گیرد؛ اما در پراکندگی باید جمعیت ولو کم را نیز ببینیم.

پاریزی تصریح کرد: علاوه بر تحریم ها، شرایط اقتصادی سختی بر کشور حاکم بود لذا در سال ۹۸ با توجه به اینکه عمده اعتبارات مان از محل اعتبارات ۲۷ صدم درصد است، تخصیص ۸ درصدی داشتیم، در سال ۹۹ تخصیص ۲۰درصد داشتیم و خدا را شکر در سال ۱۴۰۰ با افزایش عدد اعتباراتمان در حوزه ارزش افزوده با تخصص ۵۰درصد توانستیم بخشی از پروژه هایمان را ساماندهی کنیم که تا پایان سال و در ایام الله دهه مبارک فجر نیز تعداد زیادی از این پروژه‌ها به بهره برداری می‌رسد.

او بیان داشت: در هفته تربیت بدنی در حوزه تعداد پروژه ها، متراژی که به سرانه فضای ورزشی استان افزوده شد و عددی که هزینه شده بود، جزو پنج استان برتر کشور بودیم.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان با اشاره به افتتاح ۱۰ پروژه ورزشی طی هفته تربیت بدنی و ورزش در سطح استان گفت: یکی از پروژه‌ها با سرمایه گذاری بیش از ۲۰ میلیارد در دلفارد به بهره برداری می‌رسد که یک پروژه تفریحی ورزشی در مسیر گردشگری است و هم اکنون مراحل پایانی کار را می‌گذراند و نهایتا تا دو هفته آینده با حضور مسئولان وزارت ورزش و جوانان افتتاح می‌شود.

پاریزی افزود: یک پروژه ورزشی نیز مربوط به یک مجموعه سوارکاری در شهرستان زرند با سرمایه گذاری بیش از ۱۶ میلیارد است که قرار است با حضور مسئولان استان و وزارت ورزش به بهره برداری برسد و این به توسعه زیرساخت‌های ورزش در استان کمک می‌کند.

او در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: تعدد باشگاه‌های صنعتی و بنگاه‌های اقتصادی و فعالیت‌هایی که در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی شان انجام می‌دهند، سبب شده ۵۳ تیم از استان کرمان در سطح لیگ‌های برتر کشور حضور داشته باشند که این، استان را به نسبت به استان‌های همجوار و جنوب شرق کشور متمایز کرده است.

پاریزی در ادامه به مشکلات این حوزه اشاره کرد و بیان داشت: در کنار همه توفیقاتی که ورزش استان کرمان داشته، یکی از مشکلات اساسی که نمود آن بعد‌ها دیده شود، این است، اعتبارات ۲۷ صدم استانی حذف شده و این موضوع برای استان نگران کننده است.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان گفت: درست است ما اعتبارات سفر ریاست جمهوری را داشته ایم و این ۲۳۰ میلیارد اعتبار کمک کرده تا استان بتواند پروژه هایش را جمع بندی کند و بیش از ۱۶۰ پروژه نیمه تمام عمده شان می‌توانند ساماندهی شوند، اما حذف اعتبارات ۲۷ صدم استانی، این نگرانی را برای ما دارد که ما در آینده با مشکلات اساسی در بحث توسعه زیرساخت‌ها مواجه می‌شویم.  

پاریزی افزود: مسئله‌ای دیگری که وجود دارد این است، ما برنامه‌های مناسبتی زیادی را در طول سال داریم که یکی از دستگاه‌هایی که در حوزه اجتماعی می‌تواند باب گفتمان را با جوانان استان باز کند، حوزه ورزش و جوانان است.  

او تصریح کرد: با توجه به جذابیت‌هایی که حوزه ورزش دارد، هر برنامه‌ای که ما می‌گذاریم مخاطبانش زیاد است؛ لذا این ظرفیت‌ها باید تقویت و کمک شوند.

پاریزی بیان داشت: ما از محل اعتبارات استانی و اعتبارات ملی، عددی که در فصل ۵ برای کمک به هیئت‌های ورزشی (چه در استان و چه در شهرستان ها) می‌گیریم، حتی نمی‌تواند ۱۰ درصد نیاز‌های ورزش را هم جواب دهد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان گفت: در هفته تربیت بدنی و ورزش بیش از هزار و ۱۰۰ برنامه را پیش بینی کرده ایم که بخش عمده‌ای از این‌ها فعالیت‌های عمومی و همگانی است. 

او افزود: در طول سال، ما بیش از ۵ هزار برنامه را در حوزه مناسبتی داریم که هم تأثیرگذاری دارد و هم می‌تواند عاملی برای نشاط و شادابی باشد؛ اما نیاز است ما از ظرفیت‌های استان کمک شویم.

پاریزی تصریح کرد: باشگاه‌ها در کنار همه زحماتی که می‌کشند و پرچم استان را بالا برده اند؛ اما یکسری فعالیت‌های اضافی دارند که نیاز نیست؛ لذا در تیم‌هایی که نمی‌تواند ظرفیت بومی استان را برای استفاده تأمین کند، ما نیازی به هزینه کرد نداریم.

او بیان داشت: برای اینکه جایگاه حاکمیتی ورزش در استان حفظ شود، باید متولی ورزش در استان بتواند در تصمیمات بنگاه‌های اقتصادی در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی شان و باشگاه‌های صنعتی استان نقش کارشناسی و اثرگذاری داشته باشد.  

پاریزی افزود: اگر ما نتوانیم به باشگاهی که خودمان مجوز می‌دهیم، جهت و مسیر دهیم، کار جالبی نیست؛ لذا باید فعالیت‌های اضافی حذف شود و چتر حمایتی روی سر ورزشکاران بومی استان آورده شود که اگر این اتفاق نیفتد نارضایتی رخ می‌دهد.

او از استاندار به عنوان رئیس شورای عالی ورزش استان خواست، کمک کند تا اداره کل ورزش و جوانان با بدنه کارشناسی در این تصمیمات دخیل باشد تا خود باشگاه‌ها هم در بین جامعه ورزش از محبوبیت برخوردار شوند.

پاریزی تصریح کرد: با ۱۰ درصد اعتباراتی که اکنون در مجموعه باشگاه‌ها دارد هزینه می‌شود ما می‌توانیم به خوبی ورزش استان را در همه بخش‌ها مدیریت کنیم و اثرگذاری این برای مردم و جوانان است.

او بیان داشت: اگر منابع تأمین شود، ما این امکان را داریم بیش از ۹۰ درصد افراد را در گروه‌های سنی که رِنج آسیب است، تحت پوشش بگیریم و کمک کنیم تا ساماندهی و ساختاری که نیاز هست به نحو مطلوب شکل گیرد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۰:۲۵ ۰۲ آبان ۱۴۰۱
نگران بودن چه دردی دوا می کنه؟! کاری کنین اقدامی چیزی فقط نگران همین