آقای خرمی گفت: بیش از دو و نیم تن آبنبات غیربهداشتی کشف شده بدون کسب مجوزهای بهداشتی و در شرایط غیربهداشتی و با استفاده از رنگها و طعم دهندههای غیرمجاز تولید شده بود که طی بازدید کارشناسان مدیریت کشف و ضبط شد.
آقای خرمی افزود: محصولات کشف شده غیرمجاز بودند و با کسب حکم از مراجع قضایی توقیف شدند و بعد از انجام مراحل قانونی و کسب حکم نهایی برای امحا آنها اقدام خواهد شد.
وی اضافه کرد: موضوع دیگر تخلفات این کارگاه استفاده از مواد افزودنی غیرمجاز، رنگها و طعم دهنده هاست که جزو تخلفات حوزه غذاست.
معاون غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: طبق قانون تولید مواد خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی منوط به اخذ مجوزها و پروانه بهداشتی از این مدیریت و سایر سازمانهای مربوطه است.
وی خاطرنشان کرد: سلامت غذایی جامعه رسالت مهم این اداره بوده و با هر گونه اقدامی که این مهم را به خطر بیندازد طبق قانون و مقررات عمل خواهد شد.