سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پردیس فناوری سلامت در پارک علم و فناوری قزوین راه اندازی می‌شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین گفت: پردیس فناوری سلامت در ۲ هزار و ۲۰۰مترمربع مساحت در پارک علم و فناوری قزوین راه اندازی می‌شود.

عبدالله دیدبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین گفت: اولویت امسال این دانشگاه توجه به پژوهش‌های فناوری است لذا تصمیم گرفتیم نسبت به توسعه فناوری سلامت مبتنی بر نیاز استان و کشور با تاکید بر ظرفیت‌های بومی و اکوسیستم فناوری را در اولویت برنامه‌های علمی خود قرار دهیم.

دیدبان تصریح کرد: برنامه‌ها و فعالیت‌های مهمی را امسال در دستور کار داریم که راه اندازی پردیس سلامت در پارک علم و فنآوری، برگزاری کافه کارآفرینی و خلاقیت در دانشکده ها، بیمارستان‌ها و صنایع، برگزاری دوره‌های بوت کمپ هوش مصنوعی برای تیم سازی، راه اندازی دفاتر مشترک صنعت و دانشگاه، برگزاری رویداد‌های ارتباط با مشتریان و مصرف کنندگان محصولات و برگزاری همایش برای جذب ایده‌های فناورانه مبتنی بر نیاز صنعت از آن جمله است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین در خصوص اقدامات این دانشگاه برای توسعه اقتصاد دانش بنیان گفت: راه اندازی مرکز نوآوری زیست فنآوری و گیاهان دارویی به طور مشترک با پارک استان، ایجاد دو مرکز رشد اقماری در همه دانشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی، عضویت در صندوق پژوهش و فناوری استان از مهمترین برنامه‌های دانشگاه علوم پزشکی در سال جاری است.

وی یادآورشد: همچنین مشارکت در صندوق عاملیت پژوهش و فناوری تهران برای حمایت از فناوران، مشارکت در صندوق عاملیت پژوهش و فناوری تهران برای حمایت از فنآوران و اجرای برنامه‌های مشترک با صنایع برای کمک به تجاری سازی محصولات از دیگر اقدامات امسال است.

دیدبان افزود: در مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی قزوین تعداد ۳ شرکت دانش بنیان و ۲۶ واحد مستقر داریم و ۸۰ پروژه مصوب نیز داشته ایم که ۴۷ محصول دارای نمونه اول و ۳۰ محصول نیز مجوز دریافت کرده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین اضافه کرد: همچنین ۱۲ محصول به مرحله تجاری سازی رسیده و میزان فروش از ۹۹ میلیارد ریال فراتر رفته و ۵۲ اختراع نیز ثبت شده است.

وی گفت: ساختمان پردیس سلامت دانشگاه علوم پزشکی در فضایی به مساحت ۲۲۰۰ متر مربع در ۴ طبقه احداث می‌شود و دارای دو آزمایشگاه، ۴ کارگاه، دو واحد شتاب دهنده و ۲۴ اتاق برای استقرار فناوران خواهد بود.

دیدبان تصریح کرد: پیش بینی می‌کنیم ساخت این مجموعه ۳۲ میلیارد تومان اعتبار نیاز داشته باشد که آن را در دو فاز عملیاتی خواهیم کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی در پایان با توجه به تغییر وضعیت کرونایی در استان گفت: به شهروندان توصیه می‌کنیم از ماسک استفاده کنند و از مصرف بی رویه آنتی بیوتیک‌ها برای رفع سرماخوردگی و آنفلوآنزا خودداری کنند و اجازه دهند پیک بیماری طی شده و این دارو بی رویه استفاده نشود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.