سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در فصل پاییز صورت می گیرد؛

برداشت ذرت علوفه ای با چاشنی کاهش مصرف آب

چند روزی است که برداشت ذرت علوفه‌ای در شهرستان قائنات آغاز شده است.

امسال ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان قاین زیرکشت محصولات علوفه‌ای رفته است.

استفاده از روش‌های نوین آبیاری سبب کاهش مصرف آب و افزایش بهره وری در تولید محصولات علوفه‌ای شده است.

ارزش غذایی بالا، قیمت مناسب

یکی از کشاورزان شهرستان قاین گفت: ذرت یکی از بهترین غذا‌ها برای دام است که ارزش غذایی آن برابر با یونجه است.


بیشتر بخوانید


او افزود: از دیگر مزایای ذرت علوفه‌ای برای استفاده آن در حوزه تغذیه دام‌ها می‌توان به قیمت پایین آن نسبت به سایر محصولات علوفه‌ای اشاره کرد.

۵۰ درصد کاهش مصرف آب

حسینی مدیر عامل شرکت سهامی زراعی اسلام آباد در خصوص استفاده از روش‌های نوین آبیاری گفت: با اجرای این سیستم ها، ۵۰ درصد کاهش مصرف آب را در حوزه آبیاری ذرت علوفه‌ای را شاهد بوده ایم.

او بیان کرد: افزایش ۳۰ تُنی محصول در هر هکتار و توزیع یکنواخت کود و آب در زمین از دیگر مزایای استفاده از روش‌های نوین آبیاری است.

افزایش ۶۰ درصدی تولید محصولات علوفه‌ای در قاین

موسوی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائنات گفت: امسال ۲۵۰ هکتار از اراضی شهرستان زیرکشت ذرت علوفه‌ای رفته است.

او افزود: پیش بینی می‌شود ۱۰ هزار تُن ذرت علوفه‌ای از مزارع این شهرستان برداشت شود.

موسوی بیان کرد: کشت ذرت علوفه‌ای به همت دو شرکت سهامی زراعی خضری و اسلام آباد صورت گرفته است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائنات گفت: امسال تولید محصولات علوفه‌ای در این شهرستان ۶۰ درصد نسبت به پارسال افزایش یافته است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.