سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مضرات تغییر وزن در بیماران پارکینسون

تغییر وزن در بیماران پارکینسون ممکن است با تغییر در مهارت‌های تفکر مرتبط باشد.  

بر اساس مطالعه‌ای که در ۱۹ اکتبر ۲۰۲۲ در شماره آنلاین Neurology منتشر شد، افرادی که بلافاصله پس از تشخیص بیماری پارکینسون وزن شان اضافه یا کاهش می‌یابد، ممکن است نسبت به افرادی که وزن خود را حفظ می‌کنند، تغییراتی در مهارت‌های فکری خود داشته باشند.

دکتر جین سان جون، نویسنده این مطالعه، از بیمارستان قلب کانگنام در سئول، جمهوری کره، گفت: کاهش وزن زودهنگام یک علامت رایج در افراد مبتلا به پارکینسون است.

در یک مطالعه که شامل ۳۵۸ نفر بیمار تازه مبتلا به پارکینسون بود و هنوز مصرف دارو‌های پارکینسون را شروع نکرده بودند، میانگین سنی آن‌ها ۶۱ سال بود و به طور متوسط ​​دو سال قبل تشخیص داده شده بود.

آن‌ها با ۱۷۴ نفری که بیماری پارکینسون نداشتند مقایسه شدند.افزایش یا کاهش وزن به عنوان تغییر بیش از ۳ درصد از وزن بدن در سال اول مطالعه تعریف شد.حفظ وزن به عنوان عدم تغییر یا تغییر بیش از ۳ ٪ تعریف شد.در مجموع ۹۸ نفر کاهش وزن، ۵۹ نفر افزایش وزن داشتند و ۲۰۱ نفر وزن خود را حفظ کردند.

داوطلبان ابتدای مطالعه و سپس هر سال تا هشت سال آزمون مهارت‌های تفکر را انجام دادند.آن‌ها همچنین آزمایشاتی را برای سایر علائم غیرحرکتی که ممکن است در افراد مبتلا به بیماری پارکینسون رخ دهد، مانند افسردگی، اضطراب و اختلالات خواب انجام دادند.

افراد مبتلا به پارکینسون که وزن کم کردند، در مقایسه با افراد مبتلا به پارکینسون که وزن خود را حفظ کردند، کاهش سریع‌تری در نمرات تفکر کلی خود داشتند.

هر دو گروه با میانگین نمرات ۲۷ در آزمون شروع کردند. نمرات افرادی که وزن خود را کاهش دادند، ۰.۱۹ امتیاز سریعتر در سال نسبت به افرادی که وزن خود را حفظ کردند، کاهش یافت.مهارت‌های تفکر با شدیدترین کاهش‌ها مربوط به مهارت‌های روانی کلامی همراه بود که معیاری برای عملکرد اجرایی است.

در مقابل، افراد مبتلا به پارکینسون که وزن اضافه کردند، در مقایسه با افرادی که وزن خود را حفظ کردند، در آزمون سرعت پردازش، کاهش کمتری در نمرات خود داشتند. هیچ ارتباطی بین تغییر وزن و سایر علائم غیرحرکتی وجود نداشت.

در افرادی که به بیماری پارکینسون مبتلا نبودند، بین تغییرات وزن و نمرات آزمون مهارت تفکر ارتباطی وجود نداشت.

محقق جون گفت: "این یافته‌ها اهمیت بالقوه مدیریت وزن را در مراحل اولیه بیماری پارکینسون نشان می‌دهد. "

مطالعات بیشتری برای تعیین اینکه آیا اقداماتی برای جلوگیری از کاهش وزن می‌تواند کاهش شناختی در افراد مبتلا به پارکینسون را کاهش دهد، مورد نیاز است.این مطالعه ثابت نمی‌کند که تغییر وزن باعث تغییر در مهارت‌های تفکر می‌شود. فقط یک ارتباط را نشان می‌دهد.

محدودیت‌های مطالعه این بود که محققان نمی‌توانستند بررسی کنند که آیا تأثیر تغییر وزن بر مهارت‌های تفکر در افرادی که کم وزن یا چاق بودند، یکسان است یا خیر.آن‌ها همچنین نمی‌توانستند در نظر بگیرند که آیا تغییر وزن عمدی یا غیرعمدی بوده است.

 

منبع: سایت مدیکال اکسپرس

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.