همایون عمودی زاده مدیرکل بهزیستی لرستان با بیان اینکه این رقم در سال گذشته ۸۰ میلیارد تومان بود و امسال با توجه به افزایش آن باید اقدامات مستمر برای جذب و تخصیص درست صورت گیرد افزود: نیازسنجی، استعدادیابی، مشاوره شغلی، آموزشهای فنی و حرفهای و تسهیلات بانکی از ابزارهای اساسی توانمندسازی مددجویان هستند.
او با اشاره به ثبت اختراع برخی مددجویان و معلولان تحت پوشش بهزیستی لرستان و ضرورت حمایت از این افراد اظهار داشت: بهزیستی استان در حوزه گیاهان دارویی و نصب و راه اندازی پنلهای خورشیدی نیز در راستای توانمندسازی مددجویان اقدام میکند و در صورت جذب افراد معلول یا تحت پوشش توسط کارفرمایان، سهم بیمه کارفرما را تا زمان بازنشستگی پرداخت خواهد کرد.
مدیرکل بهزیستی لرستان در خصوص پیشگیری از معلولیتها نیز گفت: هزینه ۱۲ میلیون تومانی آزمایشهای ژنتیک به ویژه برای مددجویانی که دارای سابقه معلولیت خانوادگی هستند توسط این سازمان تقبل میشود.
عمودی زاده با اشاره به حمایت بهزیستی لرستان از بیش از ۵۰ هزار معلول در استان بیان کرد: همچنین در تفاهم با موسسه خیریه بخشش، کمک سه میلیون تومانی در راستای عمل جراحی، کاشت حلزون یا خرید سمعک پرداخت میشود و برای پیشگیری از تنبلی چشم نیز با آموزش و پرورش تفاهم نامه همکاری منعقد شده است.
او همچنین اضافه کرد: خانوادههای دهک یک تا هفت که دارای فرزند ۲ قلو هستند ۶ سال و خانوادههای دارای سه قلو از هر دهک درآمدی برای همیشه تحت پوشش بهزیستی قرار میگیرند و علاوه بر مستمری ماهانه، تا ۸۰ میلیون تومان وام قرض الحسنه نیز به آنان پرداخت میشود.