سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان:

تکمیل پروژه‌های با بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی در اولویت وزارت ورزش و جوانان است

کاظمی پور گفت: پروژه های با پیشرفت فیزیکی بالای ۵۰ درصد، با سرانه جمعیتی مناطقی که می‌تواند در آینده نیازهای ورزش همگانی قهرمانی را تأمین کند، مد نظر قرار گرفته است.

مریم کاظمی پور معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان شامگاه سه شنبه  بابیان اینکه پروژه‌هایی که در واقع جامع الشرایط باشد و خدمات بیشتری را به جامعه ورزشکاران ارائه دهد در اولویت است، گفت: بیشتر به سراغ پروژه‌هایی رفته ایم که با ظرفیت کاربری مشترک بین خانم و آقا خدمات ویژه‌ای را ارائه کنند؛ همچنین در مکان‌هایی با ظرفیت بیشتر و جمعیت بالایی را مشارکت دهد و بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته باشد.

او با بیان اینکه بالغ بر ۵۰ درصد جمعیت کشور را بانوان تشکیل می‌دهند، ادامه داد: یک درصد هدفگذاری ما برای ورزش قهرمانی بانوان به شکل حرفه‌ای پیگیری می‌شود که در این خصوص سهم استان‌ها متفاوت است.

کاظمی پور با اشاره به نقش آفرینی بانوان در عرصه‌های اجتماعی کشور، ادامه داد: امیدواریم با کمک‌های شایان در این زمینه ورزشکاران ما سهم بیشتری را در مدال آوری و نقش آفرینی به عنوان ورزشکار بانوی مسلمان ایرانی داشته باشند.

معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه تغییر در الگوی رفتاری مدیریت ورزش همگانی باید از بالاترین سطح مدیریتی کشور اتفاق بیفتد، گفت: در بدنه و مدیریت فدراسیون‌ها باید به این باور برسند که این مهم در برخی فدراسیون‌ها رخ داده است به طوری که سهم مدال آوری و حتی بیشتر سرمایه گذاری‌ها در حوزه ورزش بانوان نتیجه بخش بوده است.

کاظمی پور با بیان اینکه بخش خصوصی آنگونه که باید و شاید در حوزه ورزش بانوان فعال نیست، گفت: گاه نخبگان ما به این موضوع اعتقاد قلبی ندارند که این موجب می‌شود به جامعه‌ای که ورزش به ویژه حوزه بانوان را نمی‌شناسد نتوان اعتماد کرد.


این مسوول با تاکید بر اینکه تغییر در رفتار و نگاه به ورزش بانوان باید در بدنه رخ دهد و به رویکرد تغییر رفتار نسبت به فعالیت بانوان در عرصه قهرمانی بیشتر پرداخته شود، ادامه داد: یک مدال المپیکی و جهانی در بانوان ارزش دارد و در فضای قهرمانی کشور به جایی رسیده که هر تغییر و تحولی رده بندی در رشته‌ها منوط و وابسته به فعالیت بانوان است.


او با اشاره به اینکه در صورت تغییر االگو‌های رفتاری و بینش‌ها به نسبت آنچه بانوان نقش آفرینی کنند و حمایت‌های ویژه‌تر انجام گیرد اثر گذاری بهتری را دارد، گفت: مدیران ارشد نباید اجازه دهند به جایگاه بانوان ورزشکاری که علاوه بر نقش اجتماعی، نقش مادر و همسر بودن را دارند آسیبی وارد شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.