سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اشتغال ۳۰۰ نفر در ۱۵ واحد فعال مینا کاری اسدآباد

۱۵ کارگاه میناکاری روی سفال در شهرستان اسدآباد فعال است که این تعداد کارگاه میانگین برای ۳۰۰ نفر اشتغال به همراه داشته است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اسدآباد گفت: این شهرستان ،پس از شهر لالجین معروف به شهر جهانی سفال در زمینه میناکاری روی سفال حرف برای گفتن دارد و تولید میناکاری روی سفال آن به دیگر استان‌ها و کشور‌های حوزه خلیج فارس صادر می‌شود.

کامران اکبری‌شایگان با بیان اینکه شهرستان اسدآباد مستعد قطب تولید میناکاری شدن است افزود: بیشتر کارگاه‌های فعال در این حوزه در بخش تسهیلات و سرمایه در گردش و نیز بازاریابی و فروش دارای مشکل هستند که حمایت از این هنرمندان نقش مؤثری در شکوفایی هر چه بیشتر میناکاری روی سفال شهرستان و تبدیل شدن به یکی از قطب‌های تولید این نوع از صنایع دستی چشم نواز  خواهد داشت.

او  افزود:محصولات تولیدی نقاشی روی سفال کارآموزان و کلاس‌های صنایع دستی هم با بازاریابی کارگاه‌های بزرگ به دیگر استان‌ها برای فروش ارسال می‌شود که حاکی از کیفیت کار و زیبایی و ظرافت کار هنرمندان این شهرستان در میناکاری و نقاشی روی سفال دارد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اسدآباد با بیان اینکه سفال خام هنر میناکاری و نقاشی روی سفال شهرستان از شهر لالجین تهیه می‌شود، یادآور شد: در تلاش هستیم با پیگیری‌های لازم و با تسهیلات لازم بحث تولید سفال نیز در شهرستان اسدآباد انجام و رونق گیرد.

علی علیخانی کارآفرین هنرمند صنایع دستی میناکاری روی سفال هم گفت: سه کارگاه میناکاری روی سفال ما میانگین سالیانه  ۱۰ هزار قطعه به ارزش پنج میلیارد ریال تولید می کند و  بیشتر این محصول در فروشگاه اینترنتی  آنلاین(برخط) و فضای مجازی  به فروش می‌رود.

او ادامه داد: از سال ۹۵ فعالیت خود را به همراه همسرم در زمینه میناکاری آغاز کردیم و هم اکنون دارای سه کارگاه میناکاری هستیم که از این تعداد کارگاه یک کارگاه در شهر اسدآباد و دو کارگاه در روستای بادخوره فعالیت دارند.

این هنرمند با بیان اینکه هر سه ماه دارای یک کارگاه آموزشی برای علاقمندان به این هنر صنایع دستی میناکاری روی سفال هستیم، یادآور شد: در این کارگاه آموزشی هر سه ماه تعداد ۳۰ کارآموز را آموزش می‌دهیم و پس از آموزش با مجوز میراث فرهنگی به آن‌ها مدرک داده می‌شود.

منبع ایسنا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.