سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فعالیت ۲۳۰ واحد تولیدی غذا

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه اکنون ۲۳۰ واحد تولیدی غذا و ۱۵۰ شرکت پخش و انبار غذا فعال در استان زیر نظر این معاونت فعالیت می‌کنند، گفت : تاکنون ۶۷۰ واحد تولیدی استان از سازمان غذا و دارو پروانه فعالیت کسب کرده اند.

مهدی مجرب معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : در ۶ ماه اول امسال سازمان غذا و دارو استان ۱۶۷ هزار و ۲۷۲ کیلوگرم مواد غذایی مظنون به غیر بهداشتی را بازرسی کرده که از این میزان ۱۶ هزار و ۳۵۸ کیلوگرم معدوم و از چرخه مصرف خارج شده است.

وی از دور خارج شدن ۳۸ میلیون نخ سیگار در ۶ ماه نخست خبر داد.

مجرب با اعلام اینکه هیچ یک از محصولات تولید استان کرمانشاه در صادرات به خارج غیر بهداشتی و غیر استاندارد نبوده است، گفت: در ۶ ماه اول امسال بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم تولید صادراتی استان رصد و ارزیابی شده که هیچ موردی خارج استاندارد در میان آن‌ها نبوده است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ۸۵ درصد محصولات صادراتی استان کرمانشاه را رب گوجه فرنگی اعلام کرد که به ۱۱ کشور جهان صادر می‌شود.

مجرب با اشاره به برخی از سوالات در خصوص استاندارد محصولات صادراتی ایران به ویژه محصولات کشاورزی به خاطر استفاده بیش از حد از سموم گفت: محصولاتی تولیدی قبل از صادرات حتما توسط این سازمان باید به تایید برسد و ایران از این نظر قوانین سخت گیرانه تری نسبت به استاندارد‌های جهانی لحاظ کرده است، اما برخی کشور‌ها استاندارد‌های مخصوص به خود را دارند.

وی از کسب نشان ایمنی و ملی یکی از واحد‌های تولیدی استان در کشور خبر داد و اظهار داشت: در سال جاری ۱۶ واحد تولیدی در سطح کشور موفق به کسب نشان ایمنی و ملی شدند که یکی از آن‌ها واحد مانیزان کرمانشاه بود و امیدواریم باعث شود دیگر واحد‌های تولیدی استان در راستای تولید کالا‌های سلامت محور گام بردارند .

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.