مسلم غلامی در شورای هماهنگی حفظ اثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس شهرستان کبودرآهنگ گفت: شهرستان ما ۶۴۱ شهید و بیش از ۱۵۰۰ رزمنده و ۵ شهید شهدای پنجم آبان ۵۷ قبل از انقلاب را تقدیم انقلاب کرده است و ما همیشه باید فرهنگ دفاع مقدس را ترویج دهیم و همه باید شهدا و رزمندگان را الگوی خود قرار دهیم و این الگوها را به نسل امروز انتقال بدهیم.
او افزود: در دفاع مقدس از بانوان پشت جبههها تا رزمندگان در خط مقدم جانانه برای خاک میهن و انقلاب ایستادگی کردند و ما هم وظیفه داریم برای حفظ این ارزشها تلاش کنیم و برنامه هایی، چون برگزاری کنگره و یادواره شهدا و چاپ کتابها وساخت فیلم اجرا کنیم.
امام جمعه گفت: بهترین نشر از اثار اخلاق رزمندگی است که مسئولین ما باید اخلاق رزمندگان و شهدا را الگوی خود قرار دهند و با این اخلاق به مردم خدمات رسانی کنند.
حجت الاسلام نقی باقری افزود: نگهداری و ارزش گذاشتن بر یاد خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست.
او به اتفاقات اخیر اشاره کرد و گفت: دشمنان در خواب بسر میبرند ما برای این انقلاب و خاک خون شهدا تقدیم کردیم و این انقلاب انقلاب امام زمانی است.
مدیرکل حفظ آثار ونشر ارزشهای دفاع مقدس استان گفت: فرزندان ما همه از فرزندان انقلاب هستند و ما باید تلاش کنیم فاصله نیافته و باید دستاوردهای انقلاب را تبین کنیم.
سردار مهدی ظفری افزود: شهرستان کبودرآهنگ یکی از شهرستانهای مذهبی و انقلابی استان است و در زمان دفاع مقدس در همه زمینهها پیشتاز بود و شهدای این شهرستان در عملیاتهای مهم حضور داشتند.
سردار ظفری تاکید کرد: به گفته تحلیل گران غرب عامل پیروزی ایران در هشت سال دفاع مقدس فقط روحیه شهادت طلبانه و ارادت به محضر امام (ره) بود.
برای حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ۷ کمیته در استان و شهرستانها تشکیل شده است.
در پایان احکام مسئولان کمیته ۷ گانه اعطا شد.